Mistiķe no Rīgas Džūlija Vanga pastāstīja kā var sajust, ka tavs sargeņģelis ir apmeties pie tevis mājoklī uz palikšanu

3. Pogas

Vēl viens eņģeļa vēstījums var būt pogas, kas jums metas zem kājām. Ja mājās redzat kādu pogu, tad sagaidiet labas ziņas. Poga ar lielu caurumu skaitu nes pozitīvu ziņu no jūsu sargeņģeļa.

Ja esi par kaut ko skumjš vai sarūgtināts, tas ir tava eņģeļa veids, kā paust atbalstu un mājienu, ka viss būs labi. No šādas pogas jāizgatavo amulets. Lai to izdarītu, izvelciet caur to sarkanu diegu un sasieniet trīs mezglus. Nēsājiet pogu līdzi, lai neviens to neredzētu.

 

4. Mākoņi

Kad pēdējo reizi skatījāties debesīs? Bet tur ir paslēpts daudz zīmju un mājienu no Augstākajiem spēkiem. Ne velti, kad cilvēks nonāk krustcelēs, viņš paceļ rokas augšup, vēršot skatienu uz debesīm, un lūdz palīdzību. Un tieši tur viņš var atrast norādes. Mākoņi, līdzīgi dažādiem skaitļiem, atgādina cilvēkam, ka tagad ir jākoncentrējas uz galveno un nav jāšķīst sīkumos.

Aplūkojiet uzmanīgi, kādu formu mākoņi? Tie var būt kādi priekšmeti, dzīvnieku tēli, cilvēku attēli, simboli utt. Protams, jūs tur atradīsiet atbildes uz jautājumiem, kas jūs mocīja. Un tā nav nejaušība, bet gan jūsu sargeņģeļa palīdzība.

 

Lasi vēl: 99,9% precizitāte: 4 zodiaka zīmju sievietes, kuras ir dzimušas līderes

5. Pēkšņs vējš

Vai, atrodoties telpās ar aizvērtiem logiem, jūs pēkšņi sajutāt vieglu vēju? Vai jūs pēkšņi pārņēma auksts sviedrs? Vai jums bija zosāda kā no caurvēja? Iespējams, jūsu sargeņģelis ar kaut ko nav apmierināts un norāda uz kādām jūsu kļūdām.

Neignorējiet šādas zīmes. Tavs Eņģelis dod tev saprast, ka tu kļūdies, tev vajadzētu nākt pie prāta un mainīt savu uzvedību. Ja jūtat patīkamu un maigu vēju, siltu gaisu, tas var nozīmēt Augstāko spēku apstiprinājumu un garīgās būtnes atbalstu.

6. Dubultā varavīksne

Ja varavīksne parādījās debesīs brīdī, kad jūs domās vai skaļi lūdzāt palīdzību vai lūdzāties, tas nozīmē, ka jūsu lūgums vai lūgšana ir sadzirdēta un jūsu sargeņģelis jau steidzas pie jums. Un, ja jums ir paveicies redzēt dubultu varavīksni, jūsu Sargeņģelis jau ir jums tuvu.

 

7. Zvana ausīs

Ja pēkšņi dzirdat zvanīšanu ausīs, nebaidieties. Saskaņā ar senajām leģendām tas ir Sargeņģeļa spārnu zvans, kad viņš lido jūsu tuvumā. Ja dzirdat zvanīšanu ausīs, tā var būt zīme, ka jūsu dzirde ir noskaņota uz dievišķajām eņģeļu un Visuma skaņām.

Lasi vēl: Kaķis vienos naktī sāka pamatīgi ņaudēt, kad es aizgāju un ieraudzīju šo, mani pārņēma milzu dusmas!

Tiek arī uzskatīts, ka tad, kad cilvēks dzird zvana ausīs, ar viņu runā viņa Sargeņģelis. Tikai cilvēks nedzird vārdus, bet dzird zvanīšanu.

Cilvēka prāts nav gatavs dzirdēt šādus vēstījumus, bet pienāks laiks, un visi Eņģeļu vēstījumi tiks iztulkoti un būs pieejami cilvēcei. Jo vairāk jūs garīgi pieaugsiet, jo vairāk būsiet saskanīgi ar savu Eņģeli.

 

Leave a Comment