Kaķis vienos naktī sāka pamatīgi ņaudēt, kad es aizgāju un ieraudzīju šo, mani pārņēma milzu dusmas!

Visvairāk kaķu saimniekiem nepatīk, ja viņu mīlulis sāk skaļi trokšņot rīta agrumā. Īpaši, ja tas notiek stundu vai vairāk pirms modinātāja zvana. Reizēm jūs vairs nevarat aizmigt un guļat gultā, “apbrīnojot”, cik labs kaķis jums ir.

Un dažreiz ir ne mazāk nepatīkama situācija. Kad esat tikko paguvis, iekārtojies ērti, ietinies segā, beidzot sācis aizmigt un pēkšņi…..

Un pēkšņi kaut kur dzīvokļa dzīlēs atskan šis uzstājīgais prasīgais “miau”. Mums ir tāda Busia. Reizēm viņai patīk mūs informēt par kādām svarīgām lietām ap pulksten 1 no rīta.

Piemēram, viņai bieži vien šķiet, ka par viņas došanos uz tualeti mums ir jāpaziņo. Saimnieki jau ir devušies gulēt, bet viņi var būt aizvainoti, ka nav informēti. Labāk viņiem par to pastāstīt vai drīzāk viņiem piezvanīt.

Busi ir vēl viens kaitinošs ieradums – ja viņai naktī no mums kaut kas vajadzīgs, viņa pie mums nenāk. Nē. viņa sēdēs otrā dzīvokļa galā un aicinās mūs pie sevis.

https://spogulis.baltic-course.com/toliks-beidzot-atradies-bet-magone-nak-klaja-ari-ar-citiem-patikamiem-jaunumiem/122693

Viņa ņaudēs, sēdēs un gaidīs, kad mēs atbildēsim. Ja nebūs atbildes, viņa atkal iesauksies citā balss tonī. Viņa atkal gaidīs. Tā tas var turpināties ilgi. Ar dažādām intonācijām. Dažreiz, kad viņa vispār nevēlas celties, viņa var kliegt. Un tad kaķis klusē. Uz dažām minūtēm. Tad atkal sāk zvanīt.

Izpildi šo testu: 

Cik liels seriāla ''Ugunsgrēks'' fans tu esi?

Cik daudz tu pārzini latviešu seriālu ''Ugunsgrēks''? Noskaidro savas zināšanas aizpildot šo testu! 

1 / 2

Kurā Latvijas pils viesnīcā tika filmēts seriāls? 

2 / 2

Kurā gadā sāka rādīt seriālu 'Ugunsgrēks'?

Your score is

The average score is 61%

0%

 

Lasi vēl: Kartupeļu mizas ir lielisks mēslojums! Kā tās saglabāt līdz stādīšanai un piebarot augus?

Ja saprotu, ka tur nav nekā steidzama (galu galā, es jau esmu iemācījies daudzus viņas lūdzošos zvanus), es cenšos vienkārši pagaidīt, kamēr zvans naktī beigsies.

Reizēm Busja tiešām nolemj iztikt bez mums, reizēm viņa iestumdās istabā un, ieskatoties caur durvīm, uztaisa izbrīnītu seju: “Kāpēc tu guli? Es tevi tur saucu, bet nāc augšā!”

Un dažreiz viņa vienkārši turpina bakstīties un bakstīties, bakstīties un bakstīties. Acīmredzot nolemj, ka viņa tik un tā panāks savu.

Lasi vēl: VIDEO. “Jāpamēģina arī tajā lauciņā…” – režisors Džilindžers intervijā par sevi atklāj ko tādu, ko līdz šim nezināja neviens

Un šis trešais gadījums notika vakar vakarā. Es vienkārši izslēdzu televizoru, ietinu sevi siltā segā un eju gulēt. Es dzirdēju Busjas kaprīzo balsi: “Meaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooo”. Ne skaļi, bet nakts klusumā skaidri atšķirama. Nu, varbūt viss būtu kārtībā, dažkārt viņa pāris reižu ņaud, un viss.

Tomēr kāds atgadījums man iespiedās visvairāk prātā.. 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment