Toļiks beidzot atradies! Bet Magone nāk klajā arī ar citiem patīkamiem jaunumiem

Labas ziņas no “Slavenības. Bez filtra” zvaigznes un dzejnieces Magones Liedeskalns! Viņa vietnē “Instagram” pavēstījusi par patīkamiem notikumiem savā dzīvē.

Nesen šova skatītāji varēja sekot līdzi Magones braucienam uz Rīgu kopā ar draudzeni Ilvu, lai satiktos ar kavalieri Toļiku. Toļiks iepriekš raidījumā bija stāstījis, ka strādā veikalā “Depo”. Tomēr Magones dzīvē ne viss bija tik rožaini, kā varēja šķist.

Taču tagad Magone ir priecīga un dalās ar pozitīvām ziņām. Lai gan detaļas par notikušo netiek atklātas, Magones optimistiskais noskaņojums liecina par labām pārmaiņām viņas dzīvē. Jāatgādina, ka iepriekš Magonei šķita dīvaini, ka pēdējā brīdī kavalieris atcēlis abu sarunāto randiņu, apgalvojot, ka esot pilnīgi sasl**is.

Lieldienu olu dekori – pasakaini skaistas idejas tavai iedvesmai

Tāpēc viņa izlēma dodas uz Rīgu un pārbaudīt Toļika stāstu. Beigās, iegriežoties tur, kur viņš dzīvo, neviens neko nezināja par tādu Toļiku. Abas ar draudzeni devās uz viņa darbavietu – veikalu “Depo” Krasta ielā. Lielā bija abu pārsteigums, kad arī tur neviens nezināja, ka viņš tāds ir!

Ko tālāk?

Jāatgādina, ka TV raidījums “Slavenības. Bez filtra” piedāvā ieskatu Latvijas slavenību ikdienas dzīvē, ļaujot skatītājiem iepazīt viņus ne tikai no skatuves vai ekrāna, bet arī kā parastus cilvēkus ar savām rūpēm, priekiem un ikdienas izaicinājumiem. Šovs ir atklāts un godīgs, jo slavenības dalās ar savām personīgākajām pieredzēm, atklājot arī ne tik glaimojošas savas dzīves puses.

Lasi vēl: Piesaistīt veiksmi un bagātību ir vienkārši: katru dienu jāvalkā pareizās krāsas apģērbs

Raidījuma dalībnieku loks ir plašs un piedāvā iepazīt gan mūziķus, aktierus, sportistus, influencerus, gan citus sabiedrībā zināmus cilvēkus. Katra sērija ir veltīta konkrētam dalībniekam, ļaujot skatītājiem ielūkoties viņa privātajā telpā, sekot līdzi ikdienas darbiem, tikšanām ar draugiem un ģimeni, kā arī profesionālajiem pienākumiem.

“Slavenības. Bez filtra” nevairās no sarežģītām tēmām, skarot arī aktuālus sociālos jautājumus un problēmas, ar kurām saskaras gan slavenības, gan vienkārši cilvēki. Šovs ir ne tikai izklaidējošs, bet arī liek aizdomāties par dažādām dzīves situācijām un ļauj labāk iepazīt cilvēkus, kurus ikdienā redzam uz skatuves vai ekrāna.

 

Reālitātes šovs “Slavenības. Bez filtra” ir aizraujoša iespēja ielūkoties Latvijas slavenību privātajā dzīvē un iepazīt viņus kā personības, nevis vienkārši kā publiskas figūras.

Lasi arī : VIDEO : Rīgas “Maxima” veikalos redzamas ļoti lielas un garas rindas; Kas atkal notiek?

Galu galā Magone norāda, ka viņas izpratnē, kaut kas ir nogājis greizi un nav kārtībā, bet viņa nav pārliecināta, kas tieši tas varētu būt.

Un Toļiks beidzot par sevi arī deva ziņu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment