Pirms Zavorotņukas viņsaulē došanās speciālisti lūdza viņas radiniekiem steidzami ierasties pie viņas un teica šo!

Anastasija Zavorotņuka aizsaulē devās Maskavā. Speciālisti izsauca kinozvaigznes māti un viņas vecāko meitu un paziņoja šādu informāciju! 

Seriāla “Mana mīļā aukle” zvaigzne pēdējās dienas pavadīja Maskavā. Anastasijas pašsajūta strauji pasliktinājās aizvakar pēcpusdienā.

Šajā sakarā speciālisti izsauca viņas māti, Krievijas tautas mākslinieci Valentīnu Borisovnu Zavorotņuku, un vecāko meitu Annu, kuras atradās mājās Krekšino ciematā. Viņi informēja aktrises radiniekus, ka viņa nejūtas labi, un lūdza viņus ierasties.

Blakus Anastasijai visu laiku atradās viņas vīrs Pjotrs Černiševs. Viņa uz viņsauli devās viņa rokās. Viņai bija 53 gadi.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

Televīzijas žurnālists Sergejs Majorovs pastāstīja, ka viņš bija viens no pirmajiem, kas uzzināja par Zavorotņukas stāvokļa pasliktināšanos.

“Man pusvienos no rīta piezvanīju mūsu ar Nastju kopīgais draugs un teicu, ka viņas stāvoklis ir kritisks un līdz rītam var neizturēt. Tas ir viss, ko es zināju nakts laikā. Agri no rīta viņš man uzrakstīja, ka Nastja ir devusies aizsaulē,” sacīja žurnālists.

Lasi vēl: Zavorotņukas radinieki atklāti pastāstījuši par aktrises dzīves pēdējām dienām

Anastasija Zavorotņuka ir ievērojama krievu aktrise, vislabāk pazīstama ar savu lomu populārajā televīzijas seriālā “Mana mīļā aukle” (Моя прекрасная няня).

Viņa dzimusi 1971. gada 3. aprīlī un guvusi plašu atpazīstamību, pateicoties savam talantam un harismātiskajai personībai. Zavorotņuka karjera aktierspēlē ir bijusi veiksmīga, un viņa ir piedalījusies vairākos teātra izrādēs, televīzijas šovos un filmās.

Anastasijai Zavorotņukai ir meita vārdā Anna Zavorotņuka. Anna ir pazīstama kā modele, aktrise un sociālo tīklu personība. Viņa dzimusi 1996. gada 14. janvārī Maskavā. Anna ir aktīva sociālajos tīklos, kur viņa bieži dalās ar savu ikdienu, karjeras gaitām un personīgajiem sasniegumiem.

Zavorotņuka vairāk nekā piecus gadus no savas dzīves cīnījās ar kaiti. Viņas stāvoklis pasliktinājās pirms divām nedēļām. Viņa sūdzējās par spēcīgām galvassāpēm un vājumu.

Aktrise zaudēja daudz svara un gandrīz nevarēja kustēties. Saistībā ar to pagājušajā nedēļā no Emirātiem uz Krieviju atgriezās viņas meita no uzņēmēja Pjotra Strukova.

Lasi vēl: Būs īstas lietusgāzes: sinoptiķi prognozē nebeidzamu lietu no 1. jūnija – siltumu negaidiet

Anna pastāstīja, kā viņa uzzināja par mammas aizsaulē došanos. Pēc 28 gadus vecās meitenes teiktā, naktī viņa saņēmusi telefona zvanu, ka Anastasijas vairs nav.

Anfisa Čehova publicēja video, kurā redzama Zavorotņuka, un sacīja, ka viņa bija pēdējais cilvēks, kas ar viņu sazinājās publiskajā telpā. Televīzijas raidījumu vadītāja paziņoja, ka nepiedalīsies aktrises aiziešanai veltītā Andreja Malahova sarunu šova filmēšanā.

 

Leave a Comment