Zinātniski pierādīts: cilvēki, kuri dara šīs 4 lietas, ir dzīvē laimīgāki

Pamatojoties uz saviem pētījumiem, viņš uzrakstīja četrus zinātniski pamatotus principus, lai jūsu dzīvē piesaistītu vairāk laimes. Lūk, kas jums jādara, ja vēlaties, lai jums veicas.

1. Viņi maksimāli izmanto nejaušās iespējas.

Ik pa laikam mums rodas labas iespējas, taču jautājums ir, vai mēs tās atpazīstam un kā uz tām reaģēt. Wiseman saka, ka veiksmīgi cilvēki spēj radīt iespējas, vieglāk tās pamanīt un zina, kā reaģēt uz tām, kad tās rodas.

Kā viņi to dara? Pirmkārt, viņi ir atvērti jaunai pieredzei. Viņi izmēģina lietas, pārāk nedomājot par to, un viņiem ir nepiespiesta attieksme pret dzīvi. Iespējams, ar viņiem biežāk notiek aizraujošas lietas, jo viņi uzdrīkstas tās izmēģināt. Viņi uzskata, ka dzīvē mēs vairāk nožēlojam to, ko neizdarījām, nekā to, ko izdarījām.

 

2. Viņi sagaida no dzīves labas lietas.

Laimīgi cilvēki tic, ka nākotnē ar viņiem notiks priecīgi notikumi. Vienkārši sakot, viņi, visticamāk, ir optimisti, un pētījumi liecina, ka optimisms atmaksājas. Ja ticat, ka ar jums notiks kaut kas labs, tas ietekmēs jūsu uzvedību un mijiedarbību ar citiem.

Piemēram, ja uzskatāt, ka iegūsit darbu, visticamāk, intervijā uzvedīsities savādāk nekā tas, kurš netic, ka viņam ir iespēja.

 

3. Viņi uzticas savai intuīcijai.

Vai esat kādreiz pieņēmis lēmumu vienkārši tāpēc, ka zinājāt, ka tas ir nepieciešams, lai gan tas varētu nešķist loģiskākā izvēle? Dzīvē mēs saskaramies ar neskaitāmiem lēmumiem, kas var vairāk vai mazāk ietekmēt mūsu dzīvi. Ja jums šķiet, ka dažreiz pārāk daudz domājat un izsverat plusus un mīnusus, mēģiniet darīt kaut ko citu.

Lasi vēl: Kotletes bez cepšanas. Šo gardo maltās gaļas ēdienu gatavoju cepeškrāsnī. Vienkārši un mazāk satraukumu

4. Viņi pārvērš sliktos notikumus laimīgos.

Pat laimīgiem cilvēkiem ne vienmēr veicas, taču viņi atšķiras no neveiksminiekiem ar vienu lietu. Viņi daudz veiksmīgāk tiek galā ar problēmām un ir psiholoģiski stabilāki. Šie cilvēki izmanto dažādas psiholoģiskas metodes, lai palīdzētu viņiem tikt galā ar likstām, kad tās nonāk viņu ceļā.

Piemēram, viņi iedomājas, kā viss varēja izvērsties sliktāk, viņi nekavējas pie nelaimes, bet skatās, kā viņi var pārņemt kontroli pār situāciju un ko darīt, lai situāciju mainītu uz labo pusi. Viņi cenšas saskatīt slikto notikumu pozitīvo pusi un domā, ka varbūt tas viņiem ilgtermiņā nāks par labu. Kā cilvēki saka, izmisuma vietā viņi domā, ka “viss, kas nav izdarīts, tiek darīts uz labu”.

 

Leave a Comment