Lielā augusta prognoze visām zvaigžņu zīmēm: daudzus sagaida smagi brīži

Gandrīz viss mēnesis būs Merkura retrogrāda ietekmē. Viņš sāks spēlēt trikus 5. augustā, un līdz pat vasaras beigām lielākā daļa zīmju piedzīvos problēmas – gan biznesā, gan attiecībās.

Prognoze 2024. gada augustam zīmei Auns

Augustā esi gatavs pārskatīt uzņēmējdarbības veidu vai mainīt sadarbības principus ar tuvākajiem biznesa partneriem. Laicīgi analizējot situāciju un veicot atbilstošas ​​darbības, jūs izvairīsities no lielām problēmām.

Mēneša sākumā apstākļi var izvērsties tā, ka, lai paātrinātu iestrēgušo procesu, Auniem nāksies likt lietā savu varu, dienesta stāvokli vai lietderīgos sakarus. Mēneša vidū pie apvāršņa parādīsies ļaundaris. Pastāv iespēja, ka kāds uz tevi ir greizsirdīgs vai vēlas iegūt to, kas tev šobrīd ir. Iespējamas provokācijas – esi uzmanīgs un seko līdzi visam, kas notiek tev apkārt.

Nereklamē savus plānus, ienākumus un panākumus. Mēneša beigās sāc īstenot savas radošās idejas, tagad nežēlojies tam ne laiku, ne pūles – visticamāk, šīs idejas rezultāts būs veiksmīgs un ienesīgs bizness.

 

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 44%

0%

Prognoze 2024. gada augustam zīmei Vērsis

Mēneša sākumā šīs zīmes pārstāvjiem var rasties sajūta, ka viņu darbs pārstājis nest rezultātus, un viņu acu priekšā brūk cerības uz panākumiem un ienākumiem. Tagad ir pienācis laiks sākt sevis izzināšanu un vēlreiz pārrakstīt savus plānus.

Šis periods ir labvēlīgs arī remontdarbu uzsākšanai. Vienkārši atcerieties īpašu uzmanību pievērst sīkumiem un detaļām, pretējā gadījumā jūs tiksiet maldināts. Pēc 14. augusta kolektīvā var notikt vairāki nepatīkami starpgadījumi darbinieku neatbilstības dēļ.

Mēģinot uzstāt uz savu, nekrītiet skandālā. Būdams mierīgs un nosvērts, sasniegsi daudz vairāk. Augusta beigas var sniegt jums patīkamu iepazīšanos. Jūs satiksiet partneri, ar kuru jums ir ideāla elementāra saderība.

Un pat tad, ja attiecības neizvērsīsies romantiskās, turpmāk saņemsi patīkamu sarunu biedru vai partneri. Augustā noteikti parūpējies par savu veselību un sāc darīt to, ko jau sen esi atlikusi, vai tas būtu zobārsta apmeklējums, pārbaude vai masāža.

“Vienkārši ielejiet saulespuķu eļļu izlietnē uz nakti, un rezultāts jūs pārsteigs” – Kaimiņš šo atklāja un deva man padomu

Prognoze 2024. gada augustam zīmei Dvīņi

Zvaigznes brīdina Dvīņu zīmes pārstāvjus – no augusta pirmajām dienām jutīsiet spēcīgu psiholoģisko spiedienu un ļaundaru uzbrukumus. Viņi var provocēt jūs uz konfliktiem un mēģināt izraisīt negatīvas emocijas. Ignorē to visu, centies palikt saprātīgs un mierīgs. Centieties nemaldināt pat sīkumos. Neļaujiet sev kļūt nomāktam.

Mēneša vidū neplānojiet lielas finanšu lietas un kapitālieguldījumus – tas ir pilns ar lielām neveiksmēm un zaudējumiem. Diez vai augustā ienākumi jūs iepriecinās, taču rudens sākumā jūs saņemsiet negaidītu peļņu par pagātnes sasniegumiem. Šis mēnesis ir ideāls pārmaiņām personīgajā dzīvē.

Bet nemēģiniet atgriezties pie sava bijušā partnera un sāciet no jauna – jūs tikai tērēsit laiku un atvērsit vecas brūces. Taču pilnīgi jauna paziņa sola lieliskas izredzes vientuļiem Dvīņiem. Pat nejauša un īslaicīga tikšanās var kļūt liktenīga. Nepalaidiet garām savu laimi.

 

Prognoze 2024. gada augustam zīmei Vēzis

Vēža zīmes pārstāvji augustā piedzīvos dramatiskas situācijas izmaiņas. Iespējama spontāna atvaļinājuma vai pēkšņa komandējuma iespēja uz citu pilsētu. Pastāv iespēja, ka darbā jums tiks veikta pārsteiguma pārbaude vai atestācija.

Centieties neapjukt, mierīgi atbildiet uz viltīgiem jautājumiem un parādiet, ka esat izcils darbinieks un īsts profesionālis. Turklāt augustā tevi sagaida vairāki pasākumi, kuros būs sirsnīga saruna ar cilvēkiem un jaunas iepazīšanās.

Augusta vidū jūsu uzmanību prasīs cilvēks, kurš kaut kādā veidā ir atkarīgs no jums. Centies palīdzēt, jo vēlāk šis cilvēks tev ļoti palīdzēs. Noteikti ievērojiet savu dzeršanas režīmu un neatlieciet miegu un atpūtieties vēlāk. Sadarbojieties ar savu ķermeni un laikus atpazīstiet no tā brīdinājuma zīmes.

 

Prognoze 2024. gada augustam zīmei Lauva

Uguns stihijas pārstāvjiem – Lauvai 2024. gada augusts būs ļoti veiksmīgs mēnesis: jūsu aktivitāte sasniegs savu maksimumu. Dzīvības enerģijas piepildīšana palīdzēs tikt galā ne tikai ar ārējām problēmām un grūtībām, bet arī ar saviem kompleksiem, kas neļauj virzīties uz priekšu.

Darbā mēneša sākumā centīsies ar tevi manipulēt, nepiekāpsies, bet arī neiesaistīsies konfliktos, īpaši ar vadību. Vienkārši turpiniet strādāt radoši un efektīvi. Nebaidieties uzņemties lielāku atbildību, taču nepārspīlējieties.

Mēneša vidū var rasties nepieciešamība doties komandējumā. Neatsakies. Varēsi atrisināt savas problēmas, un tajā pašā laikā gūsi spilgtus iespaidus. Augusta otrajā un trešajā desmitgadē jaunus projektus neuzņemieties, tie sola pilnīgus zaudējumus. Tāpat atturieties no azartspēlēm un neiesaistieties

 

Prognoze 2024. gada augustam zīmei Jaunava

Augustā Jaunavas riskē nonākt neviennozīmīgā situācijā. Jums būs iespēja piepildīt senu lielu sapni, bet, no otras puses, diez vai jūs par to izlemsiet, jo jums būs jāatsakās no kaut kā pazīstama vai krasi jāmaina jūsu dzīve. Pēc 12. augusta darbā satiksi jaunu kolēģi, tas būs pamats daudzsološa projekta uzsākšanai.

Tās ieviešana jums būs vienkārša un nesīs ievērojamu peļņu. Vienkārši nemēģiniet būt viltīgs, tagad no tā nebūs nekāda labuma. Mēneša vidū ir iespēja ceļot.

Rūpīgi izvēlieties tos, kas jūs pavadīs, nejauši cilvēki var sabojāt jūsu atvaļinājumu vai komandējumu. Augusta beigās cieša saziņa ar bērniem sagādās daudz prieka un dos iespēju pārslēgt ātrumus un atslogot galvu.

 

Lasi vēl: Svētdien Latvijai ļoti strauji pietuvosies spēcīgs ciklons, iedzīvotājus lūdz sagatavoties! Skarti būs šie reģioni

Prognoze 2024. gada augustam zīmei Svari

Augustā Svari varēs no sirds baudīt labklājību, mieru un finansiālo stabilitāti. Situācija darbā būs pilnībā kontrolēta, tāpēc labāk mēnesi veltīt attiecību veidošanai ar mīļajiem. Būs arī laiks parūpēties par sevi un savu veselību. Centieties vairāk staigāt, atpūsties svaigā gaisā un sportot.

Augusta vidus ir labvēlīgs periods attiecību regulēšanai ar apkārtējiem cilvēkiem. Augusta vidus Svariem var dot vēl nebijušu radošuma uzplaukumu.

Būsi pārņemts ar izcilām idejām, taču šobrīd nepieņem svarīgus lēmumus. Esiet objektīvs un reāli novērtējiet savas stiprās puses. Mēneša beigas ir ļoti labvēlīgs laiks noderīgu paziņu veidošanai, tāpēc nesēdi mājās, izej ārā.

 

Nākošās zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment