Lielā augusta prognoze visām zvaigžņu zīmēm: daudzus sagaida smagi brīži

Prognoze 2024. gada augustam zīmei Skorpions

Augustā Skorpiona zīmes pārstāvjus sagaida konflikti ar mīļajiem, kuri nez kāpēc ir neapmierināti ar tavām aktivitātēm vai dzīvesveidu.

Izmaiņas tavā izskatā, uzskatos un aktivitātēs iepriecinās ne visus. Bet, visticamāk, jūs atradīsit pienācīgu izeju no šīs situācijas. Šomēnes var būt reibinošs kāpums jomā, kurā ilgi neesi gaidījis rezultātus.

Augusta pirmajā nedēļā “atdzims” vecie sakari, un tas palīdzēs īstenot ieceres. Centieties nebūt greizsirdīgs bez iemesla. Mēneša vidū parādi raksturu un aizstāvi savu viedokli, noteikti ieklausies intuīcijā.

Jums būs jāpieņem svarīgs lēmums, kas labvēlīgi ietekmēs diezgan ilgu dzīves posmu. Mēneša beigas ir ļoti labvēlīgas iepirkšanās veikšanai un lieliem pirkumiem. Vienkārši izvairieties no spontanitātes, iegādājieties tikai to, ko jau sen plānojat.

 

Prognoze 2024. gada augustam zīmei Strēlnieks

Augustā no apvāršņa pamet Strēlnieka patronu planēta, tāpēc zīmes pārstāvji piedzīvos aktīvas pārmaiņas personīgajā dzīvē. Šīs izmaiņas, visticamāk, ierosinās citi cilvēki, un jums nebūs lielas ietekmes uz notiekošo.

Nāksies pielāgoties un piekāpties. Mēneša vidū varas iestādes ieviesīs noteikumus, kas situāciju ievērojami pasliktinās. Neuztraucieties un dumpojieties.

Atslābinies, palaid vaļā situāciju gan mājās, gan darbā – drīz visu paspēsi. Augusta beigās būs iespēja iegūt jaunas zināšanas vai prasmes. Tomēr labāk nejaukties ar neko traumējošu. Visu mēnesi esi uzmanīgs uz ceļiem un neiesaistās finansiālās avantūrās.

 

Prognoze 2024. gada augustam zīmei Mežāzis

Zvaigznes iesaka Mežāžiem rūpīgi padomāt, pirms spert katru jaunu soli. Tikai saprātīga plānošana un bīstamu brīžu paredzēšana palīdzēs jums apiet visus biznesa asos stūrus, nesavainojot un uzturot visas lietas kārtībā. Augustā attiecībās ar partneriem var rasties berze – nenoved situāciju līdz konfliktam un atrisini visu laikus.

Iepriekš pārliecinieties, vai jūsu dokumenti un faili ir sakārtoti. Mēneša beigās viss būs kārtībā finanšu jomā, iespējamas ievērojamas naudas saņemšanas no veciem parādniekiem.

Investējiet jomās, kas atmaksāsies nākotnē. Līdz mēneša beigām padomā par atpūtu – esi to pelnījis. Pārvietojiet savu uzmanību un pārvērtējiet savas pašreizējās situācijas no novērotāja, nevis dalībnieka perspektīvas.

 

Prognoze 2024. gada augustam zīmei Ūdensvīrs

Augustā Ūdensvīram, tāpat kā citiem gaisa stihijas pārstāvjiem, pavērsies visneticamākās iespējas. Ko darīt ar veiksmi, kas pie jums ir atnākusi – izlemiet ar aukstu un prātīgu prātu, pretējā gadījumā jūs varat zaudēt visu. Esi uzmanīgs. Kāds no taviem kolēģiem šomēnes var sākt izplatīt tenkas – nepierādi neko, mierīgi turpini darīt savu darbu.

Līdz mēneša vidum nemiers norims un varēsi izelpot. Jauni kontakti, noderīgi partneri, brīnišķīgi piedāvājumi – tas viss jūs sagaida, ja pareizi noteiksiet savas prioritātes.

Šomēnes saņemsi paaugstinājumu, taču tikai tad, ja pierādīsi, ka esi tam gatavs. Vairāk iniciatīvas, centības, spiediena un smalku aprēķinu. Līdz mēneša beigām pievērsiet īpašu uzmanību savai veselībai.

Pareizs uzturs, skriešana, riteņbraukšana, peldēšana – tas viss nepieciešams, lai uzturētu gan veselu ķermeni, gan veselu prātu. Strādājiet pie sevis! Atteikties no sliktiem ieradumiem.

 

Prognoze 2024. gada augustam zīmei Zivis

Augustā Zivju zīmes pārstāvjiem būs liela rosība, taču ar diezgan zemu produktivitāti. Mēneša sākumā esi īpaši uzmanīgs komunikācijā un nedod pārsteidzīgus solījumus.

Jums ir ļaundari, un jūs nevarat viņiem dot iemeslu ņirgāties. Augusta vidū visi skaidri izklāstītie plāni sāks īstenoties. Taču zvaigznes iesaka personīgos jautājumos aizmirst par aprēķiniem un rīkoties intuitīvi.

Necentieties tagad ieņemt vadošu amatu. Dod kādam citam komandu, kamēr pats objektīvi izvērtē notiekošo. Attiecībā uz finansēm augustā – nekrītiet parādos, tērējiet naudu tikai pašam nepieciešamākajām lietām, visus iekrātos līdzekļus paturiet nākotnei.

Lasi vēl: Sinoptiķi sniedza prognozi par negaidītu vasaras beigām: kas mūs sagaida augustā

Augustā jūs ļoti ietekmēs laikapstākļu izmaiņas un magnētiskās vētras. Atkarība no laika apstākļiem var traucēt darbu un atpūtu. Centieties pietiekami gulēt.

 

Leave a Comment