No ”Swedbank” klientu kartēm pazūd nauda; Cilvēki reaģē un ņem no kartes esošo naudu ārā

No ”Swedbank” klientu kartēm masveidā pazūd nauda. Tā tiek noskaitīta automātiski. Cilvēki panikā ņem no kartes esošo naudu ārā.

Banka gan steidz mierināt, norādot, ka situācija tiek kontrolēta!

 

Blakus informācija no Swebank vēstures:

1998. gadā FöreningsSparbanken ieguva Hansabankas vairākuma līdzdalību, taču 2005. gadā pēc tam atpirka visas akcijas, tādējādi izveidojot Hansabanku par savu meitas uzņēmumu. 2001. gadā FöreningsSparbanken centieni apvienoties ar SEB bija neveiksmīgi, jo Eiropas Komisija atzina potenciālo monopolistisko raksturu, ko tas varētu radīt Zviedrijas banku sektorā.

Līdz ar to 2006.gadā visās ar grupu saistītajās banku struktūrās tika veikts zīmola maiņas process, pieņemot nosaukumu Swedbank. 2015. gada 23. septembrī tika publicēts paziņojums par Danske Bank līgumu ar Swedbank Lietuvā un Latvijā par privātpersonu (izņemot individuālo pakalpojumu klientu) biznesa nodošanu Swedbank.

 

Šim darījumam ir nepieciešams abu valstu banku uzraudzības iestāžu apstiprinājums. 2021. gada 1. februārī tika izsludināts paziņojums par Swedbank Baltika banku apvienošanu vienotā holdingā, kas tiks oficiāli reģistrēts Latvijā.

2023. gada 21. jūnijā tika atklāts, ka Latvijas Swedbank ir panākusi vienošanos ar ASV Finanšu departamenta Ārvalstu aktīvu kontroles biroju (OFAC) par Krimas sankciju pārkāpumiem 2015. un 2016. gadā. Banka ir piekritusi pārskaitīt 3 430 900 ASV dolāru. potenciāli risinātu civiltiesisko atbildību.

Lasi vēl: Cienījamā vecumā aizsaulē devies ļoti svarīga personība visā pasaulē; viņu nespēs aizstāt neviens

Lasi arī: Dvīņiem jāuzmanās ar naudu, bet svariem jātic intuīcijai; Pāvela Globas dienas horoskops 25. septembrim

 

Bet tagad atpakaļ pie notikušā!

”Swedbank” klienti ziņo, ka no viņu kartēm pazūd nauda. Cilvēki ir ļoti satraukti un nesaprot kas notiek. Tiek skaidrots. 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment