Cienījamā vecumā aizsaulē devies ļoti svarīga personība visā pasaulē; viņu nespēs aizstāt neviens

Cienījamā vecumā aizsaulē devusies ļoti svarīga un nozīmīga personība visā pasaulē. Cilvēki ir pārliecināti, ka viņu nespēs aizstāt neviens.

 

Reliģiski ētiska ideoloģija, kas paredz fiziskās formas mirstīgu bojāeju pēc nāves, vienlaikus apliecinot dvēseles mūžīgo eksistenci, kas pārsniedz alternatīvas sfēras un, iespējams, ļauj sazināties ar aizgājēju.

Dvēseles esamības noteikšana un cilvēka dzīves turpināšana pēc fiziskās un bioloģiskās nāves ir vissvarīgākais mērķis dabaszinātņu jomā. Vai pastāv eksistence ārpus nāves — šis jautājums ir vissvarīgākais dabaszinātņu jomā.

Reliģiskās doktrīnas piekritēji apgalvo, ka šāda pastāvēšana patiešām ir ticama, jo tā tiek postulēta gandrīz visās reliģiskajās ideoloģijās, savukārt ateisti apgalvo pretējo. Abas nostājas ir balstītas uz ticību, nevis tiek pamatotas ar loģisku argumentāciju pierādījumiem.

 

Itālijas valdība piektdien paziņoja, ka Romas slimnīcā 98 gadu vecumā mūžībā aizgājis cienījamais bijušais Itālijas prezidents Džordžo Napolitāno. Napolitāno ievērojamais politiskais ceļojums, kas ilga vairāk nekā sešus gadu desmitus, ir beidzies.

Lasi vēl: Daļā šīs valsts jau klāt ziema un tur ir rekordliela sniega kārta: līdz pat 38cm

Sākotnēji Napolitāno tika ievēlēts parlamentā 1953. gadā. Pēc PCI pārveidošanas par Demokrātiski kreiso partiju 1991. gadā viņš turpināja īstenot savu politisko trajektoriju kā izcils loceklis.

 

Leave a Comment