Prognozes par gaidāmo katastrofu: 3 tumsas dienas un tas būs baisi

Pirms kāda laika parādījās prognozes par gaidāmo katastrofu. Tiek solītas 3 tumsas dienas, tomēr tas nav viss.. Paskatīsimies, kādu “tumšo” nākotni redzēja pareģi.

 

Spēcīgākā vētra Latvijā

20. gadsimta 40. gados klimats bija ievērojami vēsāks, kā rezultātā jūra bija plašāk aizsalusi un pavasara sezonā krastos veidojās milzīgi aisbergi. Tomēr pašreizējā situācija ir mainījusies siltuma efekta dēļ, kas rada ievērojamus globālās sasilšanas draudus.

Līdz ar to jūra tagad aizsalst mazākā mērā, tādējādi palielinot piekrastes zonu neaizsargātību. Proti, 2005. gada janvārī, neskatoties uz to, ka jūra nebija aizsalusi, notika viesuļvētras mēroga vētra, ko raksturoja vēja ātrums, kas sasniedza 25–30 metrus sekundē.

Ziemeļrietumu vējš Rīgas jūras līcī ienesa milzīgu ūdens daudzumu, izraisot postošas ​​sekas.

 

Piemēram, Zvejniekciemā tika izpostīta saimniecības ēka, savukārt Saulkrastos, īpaši Zvejniekciemā, aptuveni 2 kilometri galvenā krasta izpostīta un daļēji nopostīta autostāvvieta “Koklītes”, viļņiem izdzēšot 16 metrus platu asfalta joslu.

Turklāt daudzas mājas un pagalmi saskārās ar nenovēršamām briesmām no jūras. Turklāt Skultes ostas konstrukcijām nodarīti bojājumi. Šīs bija briesmīga vētra.

Lasi vēl: “Zelta ūdenskritums”: septembra beigās 3 zodiaka zīmes strauji kļūs bagātas

Tomēr prognozes sola tuvākajā laikā spēcīgu katastrofu visā Eiropā, tostarp Latvijā. Gaidāmas 3 dienas, kuras būs tumsā. Kas gaidāms?

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment