Prognozes par gaidāmo katastrofu: 3 tumsas dienas un tas būs baisi

Pirms kāda laika plašsaziņas līdzekļos tika publicēti kādas burves Arinas no Sibīrijas pareģojumi, kas paredzēja 3 dienu pārbaudījumus visai pasaulei.

Kā izrādījās, šādu pareģojumu bijis daudz. Ticēt tam vai nē, katrs izlemj pats. Daži no tiem tika izteikti pirms vairākiem gadsimtiem, bet, kā redzam, tie vēl nav piepildījušās. Interesanti, ka daudzos no tiem ir minētas 3 tumsas dienas. Paskatīsimies, kādu “tumšo” nākotni redzēja pareģi.

Gaišreģe Arina stāstīja par 3 pārbaudījuma dienām cilvēcei, kurām vajadzētu iestāties rudenī. Zīlniece saskatīja neirona zvaigznes parādīšanos, kas varētu “apstarot ar radiāciju ikvienu, kas nebūs apklājušies, un atnesīs arī kosmisko gāzu gūzmu, kā rezultātā gaiss kļūs indīgs”.

 

“Jūs varat tam neticēt, tikai atcerieties, ka tad, kad debesīs ieraudzīsiet zvaigzni, kas degs kā saule, jums ir jāpaslēpjas, lai nemirtu no radiācijas, indīga gaisa un uguns.”

Viņa redzēja arī zemestrīces, ķīmiskas lietusgāzes, viesuļvētras, meteorītus un plūdus. Izvirdumus sāks Amerikas supervulkāni, kas var izraisīt cunami, un debesis pārklās pelni. Arina uzskata, ka tās nav pasaules beigas, 3 tumsas dienas paies un tiks radīta jauna pasaule. Visvairāk izdzīvojušo viņa redzēja Eiropā, taču arī šis reģions cietīs no uguns lietus.

Pravietojums atrasts vecā liepā

Medijos arī rakstīts, ka 1850. gadā Vācijā, Štāfelšteinā, vecas liepas dobumā atrasts manuskripts ar pareģojumiem. Tajā arī runāts par kādu katastrofu.

 

Lasi vēl: No ”Swedbank” klientu kartēm masveidā pazūd nauda; cilvēki panikā ņem no kartes esošo naudu ārā

Kādu iemeslu dēļ gaidāmā katastrofa tika saistīta ar georotatoru klases neirālo zvaigzni Tiponu – Medūzu Gorgonu. Tā arī sola zemestrīces, vulkānu izvirdumus, cunami un pēc tam 3 tumsas dienas un “uguni no debesīm”. Pravietojums sola ne visai patīkamu nākotni: trešdaļa cilvēku nomirs.

 

Leave a Comment