Aktierim Ģirtam Ķesterim šobrīd dzīvē klājas ļoti grūti un viņš ir gatavs par to pastāstīt

Latvijas Dailes Teātra aktierim Ģirtam Ķesterim šobrīd dzīvē klājas ļoti grūti un viņš ir gatavs par to pastāstīt. Šis ir grūts periods. 

Ģirts Ķesteris, dzimis 1964. gada 14. februārī, ir latviešu aktieris. Dailes teātrī strādā kopš 1994. gada, iepriekš savus talantus demonstrējis Valmieras Drāmas teātrī. G. Ķesteris aktīvi piedalījies dažādās latviešu spēlfilmās un televīzijas seriālos.

Sākot ar 2006. gadu, viņš atveidoja Leona tēlu LTV seriālā “Neprāta cena”, un pēc tam no 2017. līdz 2017. gadam viņš uzņēmās Leona un Fēliksa dubultlomu seriālā “UgunsGrēks”.

Turklāt 2017. gadā viņš uzņēmās galveno lomu TV3 seriālā “Sveša seja”. 1994. gada Spēlmaņu nakts laikā viņš tika pagodināts ar prestižo gada aktiera apbalvojumu par izcilo Ārkenholda tēlu slavenajā lugā “Spoku sonāte” un titullomu cienījamajā iestudējumā “Ferdinando”.

 

Papildus 2009. gadā viņam piešķirts cienījamā Harija Liepiņa balva, bet 2014. gadā viņam piešķirts arī izcilais IV šķiras Triju Zvaigžņu ordenis. Ģirts Ķesteris ir režisora ​​Zigurda Ķestera dēls.

Dēls Pauls dzimis no laulības ar aktrisi Leonardu Ķesteri. Vēlāk attiecībās ar Dailes teātra aktrisei Aiju Dzērvi piedzima meita. Vairākus gadus viņš dzīvoja kopā ar aktrisi Kristīni Nevarausku.

Lasi vēl: Pēc kritiena pa veikala kāpnēm reanimācijā mūžībā devusies dziedātāja ar samtaināko balsi

Tomēr nu Ģirta Ķestera dzīvē ir pienākuši grūti laiki. Viņš bija gatavs par to pastāstīt kādā no pēdējām intervijām. Šis periods ir grūts. 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment