Aktierim Ģirtam Ķesterim šobrīd dzīvē klājas ļoti grūti un viņš ir gatavs par to pastāstīt

Pabeidzis studijas Valmieras 3. vidusskolā un Latvijas Valsts konservatorijas Kultūras un mākslas zinātņu fakultātē “Teātra un kino aktiermākslas” specialitātē, pēc tam no 1989. līdz 1994. gadam stājies darbā Valmieras Drāmas teātrī.

Teātra aktiermākslas jomā, konkrēti mākslas teātra žanrā, ir iesaistījies kopš tālā 1994. gada.

Dailes teātrī gaidāmas piecas pirmizrādes; taču diemžēl cienījamā aktiera Ģirta Ķestera vārds sezonas atklāšanas dienā nebija aktieru vidū. Ķesteris skaidro kā tas nākas.

“Acīmredzot es kļūstu vecs,” saka Ķesteris, kurš nākamgad svin 60 gadu jubileju. Kad viņš jautāja, vai viņš neiebilst, ka jaunā loma viņam nav piešķirta, aktieris atbildēja, ka tas nav viegli, tomēr nav par ko satraukties.

Viņš uzklausa labu padomdevēju viedokli, ka jāgaida, ka ne vienmēr viss notiek strauji. Šobrīd Ģirts Ķesteris ir gaidīšanas periodā. Arī seriālā valdīja klusums.

 

 

”Lai trīsdesmit un četrdesmitgadnieki skrien kā kumeļi,” saka aktieris. Ģirts uzsver izturīgo pieķeršanos, ko viņš turpina saņemt no skatītājiem, īpaši ārpus teātra. Viņš pauž cerību, ka šī dziļā saikne ar skatītājiem neizklīdīs teātra ietvaros, jo tai viņam ir būtiska nozīme.

Arī interesanti: “Gaidāmā pensiju indeksācija rada satraukumu pensionāru vidū: cilvēkiem ar lielajiem darba stāžiem būs vēl mazāk nekā pašreiz.”

 

Arī svarīgi: Lanas Paula atvadu pasākumā klātesoši bija tikai pieci cilvēki

Leave a Comment