77 gadu vecumā diemžēl miris nopelniem bagāts mākslinieks

77 gadu vecumā miris Krievijas nopelniem bagātais mākslinieks Anatolijs Hrustaļevs. Mākslinieks bija zināms ne tikai Krievijas robežās, bet arī ārpus tām. 

Informatīvajā ziņojumā uzsvērts, ka Anatolijs Nikolajevičs strādāja Siktivkaras un Penzas filharmonijas radošajos kolektīvos, kā arī aktīvi devās turnejās pa Krieviju un ārvalstīm.

Kultūras iestāžu pārstāvji izsaka līdzjūtību Anatolija Hrustaļeva ģimenei un draugiem.

Anatolijs Nikolajevičs dzimis 1946. gadā Amūras apgabala Umaltas ciemā. Viņš absolvējis Penzas mūzikas koledžu, pēc tam studējis Maskavas Valsts konservatorijā. Vairāk nekā 40 gadus viņš strādāja Penzas reģionālajā filharmonijā, bet pēc tam “Penzakoncert”.

Lasi vēl: Tumšais horoskops: Paši bīstamākie dēmoni kalpo šo zodiaka zīmju pārstāvjiem

“Visa Anatolija karjera ir spilgts piemērs uzticībai profesijai un nacionālajai kultūrai, patiesas kalpošanas mākslai piemērs, kas ir visdziļākās cieņas vērts. Izsakām līdzjūtību tuviniekiem un draugiem saistībā ar smago zaudējumu,” vēstījumā soctīklos teikts.

Šis aktieris ilgu laiku ir bijis piemērs ne tikai Krievijas māksliniekiem, bet arī ārzemju māksliniekiem, kuri smēlās idejas no Anatolija kunga darba.

Leave a Comment