Tumšais horoskops: Paši bīstamākie dēmoni kalpo šo zodiaka zīmju pārstāvjiem

Tumšais horoskops stāsta par dēmoniem, kas ir patroni katrai zodiaka zīmei. Cilvēkiem, kas dzimuši noteiktās zodiaka zīmēs, nevajadzētu šķērsot ceļu, lai nesatiktu nežēlīgus dēmonus.

Dvīņi

Cilvēkiem, kas dzimuši Dvīņu zīmē, patrons ir Celladimirons, kas tiek uzskatīts par trīsgalvainā Cerbera radinieku. Šie Gaisa stihijas pārstāvji var smelties spēku no šī dēmona, lai pielāgotos jebkurai situācijai un gandrīz vienmēr izkļūtu no dažādām situācijām sveikā cauri.

Tieši Celladimirons palīdz Dvīņiem viegli nopelnīt un iegūt noderīgas paziņas.

Bet tajā pašā laikā, ja rēķini netiks apmaksāti laikā, radījums no citas pasaules pārvērtīs Dvīņu zīmē dzimušo vīriešu dzīvi ellē, vēl atrodoties uz šīs zemes.

Dvīņi riskē apmaldīties neskaitāmajos kritiķu viedokļos, viņi sāk pielāgoties katram un galu galā aizmirst par sevi. Tāpēc Celladimirons atriebjas Dvīnim, priecājoties par viņa ciešanām.

 

Svari

Obirirons ir dēmons, kurš tiek uzskatīts par Svaru patronu. Viņa spēkos ir parūpēties, lai Svariem nekad netrūktu enerģijas un možuma. Obirirons palīdz šiem gaisa stihijas pārstāvjiem atrast iekšējo harmoniju, sadzirdēt un saprast sevi.

Šim dēmonam ir spēks pārvaldīt laiku, tāpēc tas bieži vien dod Svariem iespēju izdarīt visu laikā vai izbaudīt mirkli. Taču, ja Obirirons būs sašutis, viņš Svaru zīmes pārstāvjus pārvērtīs par neizlēmīgām un vājām personībām.

Lasi vēl: 5 zodiaka zīmes, kuras šomēnes gaida patīkamas pārmaiņas un likteņa dāvanas. Liela varbūtība, ka esi viņu vidū!

Tie, kas pierod pie dēmona palīdzības un pārstāj paši pielikt pūles, riskē vienā mirklī visu zaudēt.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment