Vasilisa Volodina apstiprina šo prognozi: 3 zodiaka zīmes oktobra beigās saņems negaidītas ziņas

Oktobris rit pilnā sparā, un zvaigznes sola, ka trīs zodiaka zīmes saņems pārsteidzošus jaunumus. Vasilisa Volodina ir izcila krievu astroloģe un TV raidījumu vadītāja.

Auns

2022. gada rudens Auniem būs aizraujošs laiks. Jūs uzzināsies jaunumus, kurus nekādi negaidījāt. Jaunumi mainīs to, kā jūs skatāties uz saviem draugiem un partneri.

Jūs atvadīsieties no cilvēkiem, kuri bija jūsu dzīvē ilgu laiku. Bet jūs sāksiet apjaust, kuri cilvēki jums nāk par labi, un uz ko jūs varat patiešām paļauties.

 

Strēlnieks

Līdz šim, neatkarīgi no tā, cik daudz jūs sevi ieguldāt profesionālā sfērā, karjera līdz šim vienkārši nav virzījusies uz priekšu. Jūs nevēlaties neko vairāk kā spert nākamo soli savā karjerā.

Lasi vēl: 77 gadu vecumā diemžēl miris nopelniem bagāts mākslinieks

Dārgie Strēlnieki, mums ir labas ziņas! Jūs negaidīti saņemsiet piedāvājumu, kas būs neticami pietuvināts jūsu sapņu darbam. Uzdrošinieties izpētīt jaunus apvāršņus, pat ja reizēm nākas riskēt – jūs to nenožēlosiet.

Trešās desmitgades Strēlnieki ir tie, kuri savu dzimšanas dienu svin laikā no 13. līdz 21. decembrim. Trešās desmitgades Strēlnieki ir dabas spēks, pilns ar enerģiju un emocijām.

Viņi var būt neparedzami un grūti kontrolējami, taču viņiem ir nenoliedzams spēks un aizraušanās. Ja jūs varat iemācīties kontrolēt sevi un izmantot savus spēkus, jūs varat paveikt lielas lietas dzīvē.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment