7 gadīgās meitenītes, Justīnes Reinikovas meklēšanas lieta: Valsts policija aiztur vīrieti, kurš provocēja radiniekus

5. maijā Rogovkā pazudušās Justīnes Reinikovas meklēšanas darbi joprojām notiek aktīvi, ar visiem iespējamajiem resursiem, tomēr šobrīd panākumu nav. Meitenīti nav izdevies atrast, tomēr pirms īsa brīža Valsts policija dalījās ar šokējošu informāciju. 

No sākuma atgādināsim, ka mazā Justīne Reinikova bija ģērbusies rozā virsjakā, baltā džemperī, melnās džinsa biksēs, melnos auduma apavos. Viņas augums ir 124 centimetri. Viņai ir gaiši mati līdz pleciem. Meitenei ir veselības problēmas.

Pirms pāris minūtēm Valsts policija paziņoja, ka likumsargi ir aizturējuši vīrieti par apzināti nepatiesas informācijas sniegšanu meitenes radiniekiem.

Šī gada 10. maija vakarā kāds vīrietis, sazinoties ar bezvēsts prombūtnē esošās Justīnes Reinikovas ģimeni, apzināti sniedza nepatiesas un maldinošas ziņas ģimenei, kura šobrīd gaida mājās bezvēsts pazudušo meitenīti.

Šis vīrietis saziņā ar meitenes ģimeni stādījās priekšā kā policijas darbinieks, tomēr tie bija meli. Vīrietis apgalvoja, ka meklētā meitenīte esot atrasta mirusi mežā kaut kur Maltas novadā.

Lasi vēl: 76 gadu vecumā aizsaulē aizsaukts nozīmīgs cilvēks televīzijā: ”Nu bez viņa būs milzīgs tukšums”

 

Šī informācija nekavējoties pārbaudīta un gūts apstiprinājums, ka tā nav patiesa, vienlaikus, pārbaudot informācijas sniedzēju, konstatēts, ka ziņojis kāds 2004. gadā dzimis vīrietis huligāniskos nolūkos.

Tomēr tas nav viss..

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment