76 gadu vecumā aizsaulē aizsaukts nozīmīgs cilvēks televīzijā: ”Nu bez viņa būs milzīgs tukšums”

76 gadu vecumā aizsaulē aizsaukts nozīmīgs cilvēks televīzijā. Viņš televīzijas attīstībā spēlēja milzīgu lomu un bija nozīmīgs cilvēks no šī kolektīva. 

Nozīmīga ir trešā diena

Trešajā dienā pēc cilvēka aiziešanas aizsaulē, dvēsele zaudē šo pilnīgo rīcības brīvību, un eņģeļi to aizved uz debesīm, lai stātos tā kunga priekšā. Tieši tāpēc trešajā dienā saskaņā ar tradīcijām jāveic piemiņas aizlūgums un tādējādi galīgi jāatvadās no aizgājušās dvēseles.

Viss ļaunums kas šajā pasaulē ir cēlies tāpēc, ka nav baiļu no grēka . Cieņas samazināšanās pret vispārcilvēciskajām vērtībām ir sagrāvusi mieru visā pasaulē, tā uzskata daudzi mācītāji un priesteri.

 

Aizsaulē devies viens no Krievijas televīzijas dibinātājiem Eduards Sagaļajevs.

Eduards Sagaļajevs mūžībā aizgāja 13. maijā. Krievijas Nacionālās raidorganizāciju asociācijas prezidenta nā.v.e.s cēlonis joprojām nav zināms. Draugi un kolēģi izsaka līdzjūtību ģimenei.

76 gadu vecumā aizsaulē devies Nacionālās raidorganizāciju asociācijas prezidents. “Viņš n.o.m.i.r..a šodien. No.m.i.r.a pēkšņi,” intervijā žurnālistiem sacīja Ignatenko.

Par viņa aiziešanas cēloni vēl nav ziņots. Eduards Sagaļajevs daudz darīja padomju un Krievijas televīzijas attīstībā un visas pasaules televīzijas attīstībā. 

Lasi vēl: “Viņiem ir ārkārtēja spēja dziedēt salauztas sirdis!” Paskaties, kas ir šīs zodiaka zīmes

Sagaļajevs dzimis Uzbekistānā 1946. gadā. 1967. gadā viņš sāka strādāt vietējā apraides un televīzijas komitejā. 1973. gadā Eduards Mihailovičs pārcēlās uz Maskavu, kur ieņēma instruktora amatu Komjaunatnes Centrālās komitejas propagandas un aģitācijas nodaļā.

 

Leave a Comment