“OlyBet Sports Bar” kļuvis par vienu no oficiālajiem Latvijas hokeja izlases atbalstītājiem pasaules čempionātā


Ar prieku paziņojam, ka “OlyBet Sports Bar” ir kļuvis par vienu no oficiālajiem Latvijas hokeja izlases atbalstītājiem 2023. gada pasaules čempionātā, kas no 12. līdz 28. maijam norisinās Rīgā un Tamperē!

Uzņēmumam sporta atbalstīšana vienmēr ir bijusi svarīga, tāpēc esam priecīgi, ka līdzās jau esošajām sadarbībai ar pludmales volejbolistēm Tīnu Graudiņu un Anastasiju Samoilovu, kā arī vīriešu basketbola izlasi, esam uzsākuši sadarbību arī ar nacionālo vīriešu hokeja izlasi!

Tāpat “OlyBet Sports Bar” arī ir viens no atbalstītājiem pludmales volejbola pasaules kausa tūres posma, kas no 15. līdz 18. jūnijam norisināsies Jūrmalas pilsētā, un arī nākotnē sniegt savu ieguldījumu sporta atbalstīšanā!

Turpinot par šī brīža karstāko sporta forumu pasaules čempionātu hokejā, tad pirmās divas B grupas turnīra spēles Rīgā jau aizvadītas, kur Latvija ir piedzīvojusi divus zaudējumus – 0:6 pret Kanādu un 1:2 ar Slovākiju. Diemžēl šoreiz mūsu ekspertu prognozes, kurās mūsu hokejisti pirms mača netika vērtēti kā favorīti, ir piepildījušās. Iespējas gan uzlabot situāciju ir palikušas.

Turnīrā atlikuši pieci mači – ar Čehiju (15.05.), ar Norvēģiju (17.05.), Slovēniju (19.05.), Kazahstānu (20.05.) un Šveici (23.05.). Pirms turnīra Latvijas izlases kopējo izcīnīto punktu skaita robeža tika noteikta kā 8,5 (abām iespējām “vairāk” vai “mazāk” esot koeficientam 1,85). Neskatoties uz diviem zaudējumiem, Latvijai aizvien pastāv reālas iespējas šo robežu sasniegt. Vai tas izdosies? Pilnu pieejamo īpašo piedāvājumu sarakstu uz hokeja likmēm var aplūkot šeit.

Seko līdzi čempionātam un piedzīvo hokeja svētkus kopā ar mums! “Olybet” ir parūpējies par tiem faniem, kuri dažadu iemeslu dēļ spēles klātienē neapmeklēs, taču mēs dosim iespēju tiem, kuri vēlēsies izbaudīt “pavasara trakumu” pie lielajiem TV ekrāniem un tikpat karstā atmosfērā kā “Arēna Rīga” tribīnēs!

Ko mēs piedāvājam? Apmeklē sev tuvāko no 44 “OlyBet” sporta bāriem visā Latvijā, kur visa čempionāta laikā valdīs par godu šim pasākumam tematiska noskaņa. Mūsu laipnie un atsaucīgie darbinieki ir sagatavojuši dažādas aktivitātes un konkursus, neaizmirstot arī par vērtīgām balvām. Te neviens uz Tevi neskatīsies šķībi, kad Tu jutīsi līdzi savai komandai. Īstu sporta līdzjušanas noskaņu garantējam!

Leave a Comment