7 gadīgās meitenītes, Justīnes Reinikovas meklēšanas lieta: Valsts policija aiztur vīrieti, kurš provocēja radiniekus

Kā ziņo policijas darbinieki, tad persona tajā paša dienā atrasta un aizturēta un vīrietim piemērots drošības līdzeklis, apcietinājums. Bezvēsts prombūtnē esošas meitenes meklēšanas pasākumi joprojām turpinās.

Policija skaidro, ka šobrīd vēl nav zināms, kādēļ vīrietis šādi maldinājis ģimeni un vai tam ir kāda saistība ar mazās, septiņgadīgās meitenītes pazušanu.

Ņemot vērā jau līdz šim veiktos pasākumus 5. maijā pazudušās Justīnes meklēšanai, kā arī apstākli, ka jau vairākkārt atkārtoti pārmeklēti vairāki apkārtnes apgabali, pagājušajā nedēļā mainīta meitenes meklēšanas taktika, vairs neizvēršot plašus meklēšanas pasākumus vidē ar pastiprinātu brīvprātīgo piesaisti, bet mērķtiecīgi apsekojot atsevišķas teritorijas un objektus. 

 

Lasi vēl: Būtiski augs algas vairākiem šajā amatā strādājošajiem darbiniekiem – Lūk, cik lielā apmērā!

Valsts policija turpina bezvēsts prombūtnē esošās meitenes meklēšanu un kā līdz šim, rūpīgi pārbauda jebkuru saņemto un noskaidroto informāciju, aizvien kā sākuma versiju notikušajam izvirzot pieņēmumu, ka meitenīte pašrocīgi pametusi mājas pagalmu un devusies nezināmā virzienā.

 

Leave a Comment