6.oktobrī 58 gadu vecumā Mi**s dziedātājs: ”Viņš nevarēja iedomāties savu dienu bez mūzikas”

6. oktobrī Krievijas mūziķis Viktors Konjaškins Mi**s 58 gadu vecumā. Atvadīšanās no mūziķa notiks 7.oktobrī Ļipeckas Svētā Nikolaja Brīnumdarītāja baznīcā.

Zināms, ka Viktors Konjaškins, dienējot armijā, spēlēja taustiņinstrumentus grupā, kuras vokālists bija aktieris Dmitrijs Haratjans.

1990. gadā mūziķis uzrakstīja dziesmu “Mīlestības cena”. Viņu izpildīja popgrupas “A`Studio” tā brīža solists Batirhans Šukenovs. Vēlāk šī kompozīcija tika izmantota seriālā “Sapņu pilsēta”.

Lasi vēl: Vīriešu vārdi, kuru īpašnieki kļūs par brīnišķīgiem vīriem. Tici – dzīvesceļš ar kādu no viņiem būs rozēm kaisīts!

Tāpat Konjaškins mācīja mūziku Ļipeckas Valsts pedagoģiskajā universitātē. Viens no viņa audzēkņiem Deniss Kopitovs tagad strādā ar Grigoriju Ļepsu un Mihailu Šufutinski.

“Viņš bija tāds cilvēks… Īstais! Vienmēr smaidošs, dzīvi mīlošs! Viņa ģimene ir mūzika! Viņš nevarēja iedomāties savu dienu bez mūzikas, ”atceras kolēģi.

Lasi vēl: 2022. gada oktobra vidū četrām zodiaka zīmēm būs priecīgas pārmaiņas un veiksme dzīvē

Savas dzīves pēdējos gados Viktors cīnījās ar smagu slimību. Līdz pēdējām dienām viņš turpināja strādāt pie jauniem radošiem projektiem, aranžēja un miksēja dziesmas, ar šo informāciju dalījās Viktora Konjaškina draugi.

Arī interesanti: 5 sieviešu vārdi, kas visu dzīvi piesaista vienas vienīgas problēmas un bēdas

 

Leave a Comment