Vīriešu vārdi, kuru īpašnieki kļūs par brīnišķīgiem vīriem. Tici – dzīvesceļš ar kādu no viņiem būs rozēm kaisīts!

Kad sievietei jāizvēlas dzīvesbiedrs, vienmēr rodas satraucoši jautājumi. Neviena dāma partnera izvēlē nevēlas kļūdīties, jo no tā atkarīga laimīga dzīve.

Lūk, vairāki vīriešu vārdi, kuru nēsātāji kļūs par labiem vīriem un sniegs sievai atbalstu daudzu gadu garumā.

Eižens

No pirmā acu uzmetiena Eižens nešķiet tāds, ar kuru tu varētu izveidot laimīgas attiecības. Tas viss ir saistīts ar skarbo un principiālo raksturu, kas raksturīgs šim stiprā dzimuma pārstāvim. Eižens ir pieradis visu kontrolēt, viņš dažkārt ir pat nežēlīgs un bieži izrāda agresiju.

Tomēr vīrietis ar šo vārdu vienmēr ievēro atšķirību starp ģimeni, darbu un citiem cilvēkiem. Darbā viņš var būt stingrs un prasīgs, tas pats attiecas uz apkārtējiem.

Bet, kad Eižens atgriežas mājās, visas viņa negatīvās īpašības izzūs – viņš sāk izrādīt mīlestību un rūpes par savas ģimenes locekļiem.

Kristaps

Kristaps ir jūtīgs un saprotošs. Vīrietis ar šo vārdu vienmēr nāks palīgā un nekad neatstās tevi nepatikšanās. Kristaps pat var upurēt savas intereses citu labā. Izvēloties sievieti, viņš vienmēr izrāda racionalitāti un dzīvo pēc priekšstata “pretstati pievelkas”.

Lasi vēl: Kas tieši meiteni nogalināja, joprojām nav zināms: ūdeņos atrasta mirusi TV šova skaistule

Kristapam ģimene ir pati svarīgākā lieta. Viņš darīs visu, lai viņa tuviniekiem visa kā būtu gana un ģimene atrastos komforta zonā. Jautājums ir tikai par to, kādu attieksmi izrādīs viņa sirdsdāma. Kristaps nedarīs neko, ja viņa otrā pusīte necentīsies viņa labā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment