Šodien pilnmēness: kurām 5 zodiaka zīmē, tas atnesīs izmaiņas izskatā, attiecībās un finansēs

Oktobra pilnmēness būs Saules aptumsuma un aptumsumu koridora priekštecis. Tas nozīmē, ka šī būs ļoti svarīga astroloģiska parādība, kas ļaus atvilkt elpu pirms grūtā rudens aptumsumu koridora perioda.

Šajā laikā daudziem aktuālas būs tēmas par attiecībām un personīgajām finansēm. Šis Pilnmēness cilvēkus ietekmēs atšķirīgi, taču visvairāk tā ietekmi izjutīs 5 zodiaka zīmes.

Pilnmēness galvenie aspekti

Šis Pilnmēness notiks 10. oktobrī plkst.23.55. Pilnmēness būs Auna zīmē, kuru pārvalda Marss. Tas nozīmē, ka šis laiks sākotnēji tiks piepildīts ar aktīvu un sprādzienbīstamu enerģiju.

Daudziem šī diena asociēsies ar tieksmi kaut ko darīt, taču dažādiem cilvēkiem būs dažāda aktivitātes. Šajā dienā Marss, Saturns un Saule veidos savstarpējus trijniekus, kas saplūdīs lielā trijniekā. Tas daudziem palīdzēs rīkoties aktīvi un apdomīgi.

Tā kā Mēness atradīsies Auna zīmē, tad pirmām kārtām Pilnmēness asociēsies ar aktivitāti un to, kā mēs sevi parādam pasaulei un kādu iespaidu par sevi atstājam. Plutons dos arī papildu aktivitāti, kas šajās dienās pārvērtīsies tiešā kustībā.

Svarīgi! Šajā Pilnmēness laikā ir vērts strādāt pie sava izskata, manierēm un tēla. Arī sporta aktivitātes šajās dienās ir labvēlīgas – tās padarīs ķermeni skaistāku, un nomierinās emocijas.

Mēness Auna zīmē liek aktīvi izpausties jebkurām emocijām, un Pilnmēness šo spēju tikai pastiprina. Taču svarīgi ir izmantot visas spilgtās un spēcīgās emocijas nevis lietu kārtošanai, bet gan kvalitatīva priekšstata par sevi radīšanai.

Pēc tam aptumsumu koridora laikā šīs enerģijas rezerves spēlēs pozitīvu lomu. Tas ir vissvarīgākais Auna zīmē dzimušajiem, vai arī tiem cilvēkiem, kuru zīmē atrodas Mēness un Marss. Tieši viņiem ikdienā piemīt tendence izmest pārmērīgu enerģijas daudzumu.

Pretmets mēnesim ir saule tiešā un pārnestā nozīmē. Pilnmēness ir Saules un Mēness opozīcija, divu gaismekļu opozīcija jeb brīdis, kad Mēness no Saules saņem maksimālo enerģiju.

Šoreiz Saule, kas ir Svaru zīmē, gluži pretēji, centīsies līdzsvarot pilnīgi visu. Tajā palīdzēs Venera, kas veido savienojumu ar Sauli un vienlaikus ir pretstatā Mēnesim. Tādējādi daudzi plosīsies starp vēlmi panākt kompromisu un pierādīt savu viedokli.

Lasi vēl: Kas tieši meiteni nogalināja, joprojām nav zināms: ūdeņos atrasta mirusi TV šova skaistule

No abiem vienlaikus vajadzētu izvairīties. Un labāk atbrīvoties no uzkrātās spriedzes sportā un strādājot pie savas figūras. Tas ir vissvarīgākais Svariem vai cilvēkiem, kuru zīmē ir Venera vai Mēness.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment