Šodien pilnmēness: kurām 5 zodiaka zīmē, tas atnesīs izmaiņas izskatā, attiecībās un finansēs

Pilnmēness galvenie aspekti:

Saule būs savienojumā ar Veneru, kas daudzos cilvēkos pastiprinās jūtas un vēlmi pēc baudām. Tas dos vēlmi ģērbties un izskatīties skaisti un atbilstoši statusam, kā arī tērēt tam vairāk naudas. Tēriņos ir vērts būt saprātīgam, jo tas var būt pretrunā ar mājas lietām vai ģimenes vēlmēm.

Veneras opozīcija Mēnesim daudzus vienkārši nostādīs sabiedrisko vai sadzīves lietu izvēles priekšā. Pēc tam tas var radīt problēmas ar finansēm vai mājās. Tāpēc Pilnmēness laikā nevajadzētu tērēt daudz naudas, bet tikai jāplāno pirkumi.

Veneras opozīcija Hīronam daudzus pamudinās uz ārkārtējām izskata izmaiņām. Arī šeit nevajadzētu veikt radikālas izmaiņas, jo pēc aspekta novirzīšanās dažu dienu laikā visa situācija pārvērtīsies absurdā.

Īpaši spēcīga vēlme pēc šādiem eksperimentiem būs Auniem, Vēršiem, Dvīņiem, Svariem vai tiem cilvēkiem, kuru zīmēs ir Marss, Venera vai Mēness.

Veneras un Saturna trīsstūris tiešie pretēji daudziem dos piesardzību. Vēlme ievērot vispārīgos noteikumus, atzītās normas un likumus ļaus izvairīties no muļķīgām situācijām, kas saistītas ar Hīronu.

Tāpēc Pilnmēness dienās labāk studēt mākslas kanonus. Dažādu talantu attīstību pozitīvi ietekmēs mūzika, dziedāšana vai dejošana. Īpašus panākumus šeit var gūt Vērši, Svari un Ūdensvīri.

Liels trijstūris starp Sauli un Saturnu, Saturnu un Marsu, Marsu un Sauli ievērojami stiprinās gribu un palīdzēs visu darbību virzīt uz auglīgiem rezultātiem. Ar šādu astroloģisko izkārtojumu tiešām var pārvietot kalnus.

Bet, lai tas izdotos, ir svarīgi saglabāt augstu koncentrēšanos un neizliet enerģiju dažādiem eksperimentiem ar izskatu, komunikāciju vai jūtām. Lai gan, protams, emocionālais Mēness centīsies pievērst uzmanību jūtām un kaprīzēm.

Lasi vēl: 6.oktobrī 58 gadu vecumā Mi**s dziedātājs: ”Viņš nevarēja iedomāties savu dienu bez mūzikas”

Aunam un Svariem visgrūtāk būs saglabāt koncentrēšanos. Taču vēlāk, 23. oktobrī, Saturns atgriezīsies un dos daudziem otru iespēju ar līdzīgu lielo trijnieku kombināciju.

Saules-Marsa un Saturna grandiozais trijnieks palīdzēs attīstīt gribu un koncentrēšanos sevī, kas neapšaubāmi noderēs ikvienam.

Iepriekšējā dienā Plutons pārvērtās tiešā kustībā, un tagad tas virzīsies pa tiem pašiem ekliptikas grādiem kā iepriekš. Plutons ir atbildīgs par lieliem egregoriem, milzīgu naudu un cilvēku gribu. Tāpēc daudzas pēdējo mēnešu globālās situācijas atkārtosies. Un tas nozīmē, ka ir nepieciešama liela pacietība.

Leave a Comment