59 gadu vecumā pēkšņi aizsaulē devies ietekmīgs aktieris, kurš filmējies ļoti populāros seriālos

59 gadu vecumā pēkšņi aizsaulē devies ietekmīgs aktieris, kurš filmējies ļoti populāros seriālos. Ģimene ir bēdu pārņemta un ļoti satraukusies par tālāko. 

Mēs visi esam pārdzīvojuši zaudējuma sāpes un varam apstiprināt, ka šis dzīves periods ir kā sirreāls murgs, kas kaut kā negrib beigties.

Jā, laiks dziedē, un pēc dažiem mēnešiem mēs zaudējumu izjūtam ne tik asi.

Bet kā pārdzīvot pirmās dienas pēc tuva cilvēka aiziešana?

Neaizmirstiet par savām lietām

Jā, cilvēks ir aizgājis. Viņa zemes ceļojums ir beidzies, un viņš ir devies uz Garīgo pasauli ar karmisko ražu, ko viņš ir nopelnījis savas dzīves gados. Bet tava dzīve turpinās!

Šajā periodā ir svarīgi nenolaist rokas un turpināt risināt savus uzdevumus, neatlikt savas lietas uz vēlāku laiku. Tas palīdzēs tev saprast, ka, lai kas arī notiktu, dzīve joprojām turpinās un saule no rīta joprojām uzlec.

Kamēr jūs nepārstājat eksistēt fiziski, jums ir jābūt daļai no šīs nebeidzamās kustības, kurā iesaistīti visi mūsu planētas iedzīvotāji. Ja mēs nolaidīsim rokas un noslēgsimies sevī un savās bēdās, šāda rīcība tikai pastiprinās sāpes un novedīs pie postošām sekām.

Tā vietā vienkārši turpiniet savu dzīvi un dariet ierastās lietas, lai novērstu savu uzmanību no smagajām domām.

Braiens Makardijs nomira savās mājās. Par notikušo pastāstīja britu filmu un seriālu aktiera tuvākie cilvēki.

Mākslinieka nāve bija pilnīgs pārsteigums viņa tuviniekiem. Braiens nomira sestdien, bet tikai tagad viņa māsa Sāra ir spējusi pastāstīt par notikušo.

“Ar neticamām sāpēm paziņojam, ka miris Braiens Makardijs, mūsu mīļais dēls, brālis, tēvocis un tik daudziem brīnišķīgs draugs. Braiens pēkšņi nomira savās mājās. Apbrīnojams un kaislīgs skatuves un ekrāna aktieris, Braiens mīlēja savu darbu, viņš aizgāja pārāk agri,” dalījās Sāra Makardija.

Aktiera ģimene paziņojumā lūdza cienīt viņu bēdas un tiesības uz privātumu, lai apraudātu tuvinieka zaudējumu bez pastiprinātas visu uzmanības.

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmes pārstāvji, kuri maijā beidzot atradīs atbildi, ko meklējuši jau ļoti ilgu laiku; palīdzība ir ceļā!

Braiens Makardijs dzimis 1965. gada 22. janvārī Glāzgovā. Par teātri viņš sāka interesēties skolas vecumā un pirmo reizi uz skatuves kāpa amatieru kompānijas iestudētā mūziklā. Televīzijā viņa karjera sākās astoņdesmitajos gados. Viņš ir piedalījies vairāk nekā septiņdesmit filmās un projektos, tostarp filmās “Svešinieks”, “Dubļi”, seriālos “Big Bang”, “X faili”, otrā sezonā seriālā “Ātrums” un 2012. gada seriālā “Titāniks”.

 

Leave a Comment