“Nekad Dzīvē nepērciet Šādas olas”, pat ja tām ir atlaide! Savādāk iedzīsiet sevi Kapā – Lūk kāpēc!

Man nekad nešķita, ka tas būtu problēma, bet nesen notika kaut kas, kas mani pārsteidza. Mana vīramāte ieradās pilsētā neplānoti. Es biju aizņemts ar darba lietām un, pieņemu, ka viņa sapratuši, ka man būs grūti nodrošināt visu nepieciešamo.

Tāpēc viņa mani saucās, lūdzot izdarīt vienu labu darbu – nopirkt veikalā olas. Protams, viņa ir brīnišķīga pavāre, un vienmēr mūs pavada ar saviem ēdieniem, kad viņa ierodas ciemos. Bet jāatzīst, katru reizi, kad viņa atbrauc, mēs ar vīru nevarējām atturēties no liekajiem kilogramiem. Viņas ēdieni ir vienkārši neizturami garšīgi.

Kad viņa lūdza, es nevilcinoties devos uz veikalu, meklējot svaigākas olas. Man vienmēr ir svarīgi pārliecināties, ka produkti ir pietiekami svaigi, lai nodrošinātu labu garšu un kvalitāti ēdiena gatavošanai. Tādēļ es vienmēr uzmanīgi pārbaudu derīguma termiņus, lai izvairītos no turpmākām neērtībām.

Olu gatavošana ir viens no mūsu ikdienas ēdienreizēm – bieži ceptas, vārītas vai omletēs. Manam vīram ļoti garšo ceptas olas, un, protams, kad mana vīramāte mums piemeklē, viņa mūs vienmēr iepriecina ar savu cepto ēdienu mākslu.

Lasi arī : Tamāra Globa – Tuvākajās dienās Šīs zīmes gaida Ļoti milzīga naudas veiksme

Kad es atgriezos no veikala, noliku pārtikas maisus virtuvē un devos pārģērbties. Manā istabā dzirdēju, kā mana vīramāte man saka:

Diemžēl, bet tas ir noticis… Paziņota skumja sēru vēsts, kas saistīta ar Latvijas Hokeja Varoni!

– Lūdzu, nākamreiz neiegādājieties tādas olas, pat ja tās ir ar atlaidi vai izdevīgā cenu!

Man uzreiz radās aizdomas, un es sapratu, ka jāpārbauda olas rūpīgāk – jāskatās uz to svaigumu un kvalitāti. Steidzos uz virtuvi, lai uzzinātu, kas ir problēma ar šīm olām. Kad es piegāju, viņa jau bija atvērusi olu kastīti un parādīja man:

– Redzi, šeit? Vai pamanīji, ka dažas olas ir ar aso galu uz augšu, bet citas – ar neasu?

Lasi vēl : Lauris Reiniks paziņo, ko Tādu no kā faniem iepletušās acis! Neviens to negaidīja!

– Jā, es redzu. Bet kā tas ietekmē olas?

Izrādās, ka šāda situācija norāda uz to, ka kāds jau ir iepriekšēji pieskaries šīm olām, iespējams, pārcēlis tās no vienas kastes uz otru. Visticamāk, šī persona ir izvēlējusies svaigākas un labākās olas, kamēr pārdevējs vai pārdevēja nav pievērsusi tam uzmanību.

Jāatzīst, ka esmu novērojis šādu situāciju vairākas reizes. Redzu, kā sieviete pārkārto olas no vienas kastes uz otru, izvēloties tās, kas šķiet labākas, un tad dodas uz kasi, it kā nekas nenotiktu.

Tomēr neviens šo procesu nepārbauda vai neņem vērā, vai olas ir tikušas pārkārtotas vai nav. Svītrkodu nolasīšana un sakritība šķiet galvenais mērķis. Uzzini kā neiekrist šajās lamatās!

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā

Leave a Comment