5 slepeni astrologu padomi, kuriem Lielbritānijas karaliene Elizabete II sekoja visu mūžu

Izrādās, ka Lielbritānijas karaliene zināja slepenās metodes, kas ļāva viņai “iedarbināt” veiksmi, ko viņai sniedza attiecīgā zodiaka zīme. Nesen mūžībā aizgājusī karaliene dzimusi 21.aprīlī jeb Vērša zīmē.

Somas ar Vērša zīmes simboliku

Interesanti, ka vairāk nekā 50 gadu karaliene Elizabete II nēsāja britu zīmola “Launer” somas, kas padarīja šo aksesuāru par viņas stila orientieri.

Noslēpums ir tāds, ka pati zīmola ikona līdzinās ♉︎♉︎Vērša zīmes simbolam ♉ , kas attēlo Vērša galvu. Tiek uzskatīts, ka Vērša zvaigznājs ir atbildīgs par turību un labklājību, kā arī finansēm un resursiem, tāpēc astroloģiski tieši Vērsis kontrolē somas, makus un citus cilvēkam piederošus aksesuārus.

 

Maijpuķītes aizbildnība

2019.gadā Bekingemas pils apstiprināja, ka Elizabetes II mīļākais zieds ir maijpuķīte. Lakonisko un smalko augu karaliene bija tik ļoti iecienījusi, ka izvēlējās to par savas kāzu pušķa galveno sastāvdaļu.

Noslēpums ir tāds, ka patiesībā maijpuķīte ir patronese Dvīņu zīmei, kurā bija dzimis bija karalienes vīrs. Tādējādi Elizabete II enerģiski harmonizēja savienību ar savu vīru, pievienojot tai maijpuķītes maigumu, trauslumu un jutekliskumu.

 

Safīra aizbildnība

1944. gadā Elizabetes II tēvs, karalis Džordžs, uzdāvināja meitai greznu safīra komplektu, kas sastāv no safīriem un dimantiem.

Tēvs, pats nezinot, savai 18 gadus vecajai mantiniecei izvēlējās astroloģiski spēcīgāko akmeni, jo tiek uzskatīts, ka safīru kontrolē planēta Saturns, kas ir atbildīgs par cilvēka karjeras izaugsmi, statusu un autoritāti.

Lasi vēl: Jēkabpils reģionālā slimnīca izplatījusi ārkārtas paziņojumu saistībā par plūdiem pilsētā: ”Iespējams būs jāatsakās no elektroenerģijas un ūdens padeves”

Vēlāk Elizabete II sāka saistīt safīru ar savu valdīšanu, pievienojot sava tēva komplektam safīra tiāru, saktas un rokassprādzes.

 

Noslēpumus lasiet skatot tālāk

Leave a Comment