5 slepeni astrologu padomi, kuriem Lielbritānijas karaliene Elizabete II sekoja visu mūžu

“Mīkstināšana” ar pērlēm

Ja safīrs piešķir cietību un karjeras sasniegumus, tad pērles padara to maigāku un sievišķīgāku – to Elizabete II arī zināja pavisam noteikti. Lielākā daļa karalienes ikdienas auskaru un saktu bija tieši ar pērlēm, kas to īpašnieces apvelta ar sievišķīgu maigumu un jutekliskumu.

Interesanti, ka pērles pārvalda Vēža zīme, kas tradicionāli ir atbildīga par mātišķību un paaugstina spēju dzemdēt bērnus. Atgādināsim, ka karalienei ir četri bērni un 12 mazbērni.

 

Venēras un Urāna apvienojums

Visa pasaule atceras Elizabetes II tradicionālos divdaļīgos kostīmus, kas parasti bija spilgtās neona nokrāsās. Izrādās, ka karalienes dzimšanas kartē Venera atrodas kopā ar ekstravaganto planētu Urānu Zivju zīmē. Zvaigznājs ir atbildīgs par modi, un pats Veneras un Urāna apvienojums ir formula iespaidīgiem nestandarta un konservatīviem tērpiem.

Tādējādi Elizabetes II tēls padarīja viņu par populārāko monarhu mūsdienu vēsturē un savā ziņā arī par optimistisku vecās labās Anglijas simbolu.

Lasi vēl: Izvēlieties monētu, lai uzzinātu, vai tuvākajā nākotnē jūs sagaida bagātība

Neviens Apvienotajā Karalistē nav valdījis tik ilgi kā Elizabete II. Tronī viņa kāpa 1952. gada 6. februārī 25 gadu vecumā. 70 gadi tronī ir rekords. Iepriekš tronī visilgāk sabija karaliene Viktorija, kas valdīja nedaudz vairāk par 63 gadiem.

 

Leave a Comment