52 gadu vecumā mūžībā devies pazīstams daudzu seriālu aktieris: ”Viņš aizgāja klusi”

52 gadu vecumā pāragri mūžībā aizsaukts daudzu seriālu aktieris. Viņš aizgāja klusi un nemanāmi. Šobrīd nav minēts mākslinieka nāves iemesls. 

52 gadu vecumā miris Krievijas aktieris Dmitrijs Sidorovs, kurš pazīstams ar lomām daudzos Krievijas seriālos. Par skumjo faktu sociālajos tīklos paziņoja viņa draugi. Mākslinieka nāves iemesls vēl nav paziņots.

Viņš aizgāja mūžībā 5. janvārī. 11. janvārī aktiera radinieki un draugi atvadījās no viņa, ceremonija notika Sarovas Serafima templī Maskavā.

Šodien paziņots, ka mūžībā devusies leģendārā kino aktrise – zināms arī iemesls

Dmitrijs Sidorovs dzimis 1971. gada 3. oktobrī. 1998. gadā Dmitrijs absolvēja Maskavas Aktiermākslas un pedagoģijas koledžu, pēc tam studēja VGIK. Mākslinieka kontā ir 47 darbi filmās un seriālos, bet visvairāk viņš palika atmiņā ar lomām tādos seriālos un filmās kā “Olga”, “Jaunatnes līga”, “Metode”, “Antislepkava”, “Gogolis”, “Balabols” un “Husārs”.

 

Lasi vēl: 5 slepeni astrologu padomi, kuriem Lielbritānijas karaliene Elizabete II sekoja visu mūžu

Viņš arī darbojās kā režisors seriālos “Mātes un meitas”, “Slepenie sakari” un “Rubļovka Live”. Jānorāda, ka 11. janvārī Ukrainā mira seriāla “Likvidācija” zvaigzne Mihails Drobotovs.

 

Leave a Comment