Jēkabpils reģionālā slimnīca izplatījusi ārkārtas paziņojumu saistībā par plūdiem pilsētā: ”Iespējams būs jāatsakās no elektroenerģijas un ūdens padeves”

Jēkabpils reģionālā slimnīca izplatījusi ārkārtējo paziņojumu soctīklos. Pirms pāris dienām Jēkabpilī sākās plūdi un līdz pat šai minūtei visā pilsētā ir sākta evakuācija un izsludināts sarkanais brīdinājums. 

Jēkabpils slimnīca savā paziņojumā lūdz iedzīvotājus doties uz citām ārstiniecības iestādēm, ja tas ir iespējams. Uz doto momentu slimnīca uzņem tikai tos pacientus, kuri spēj paši nokļūt uz slimnīcu.

Pārējos pacientus ātrās palīdzības dienests ved uz cietām uzņemšanas nodaļām. Kā arī slimnīca min, ka pacientus, kuri ir smagā stāvoklī pārved uz citām slimnīcām.

Lasi vēl: Gaidāmas grūtības un problēmas: Trīs zodiaka zīmēm janvāra beigās nāksies daudz ko pārdzīvot

Jēkabpils reģionālā slimnīca izsludinājusi ārkārtas reaģēšanas režīmu saistībā ar paaugstinātu plūdu risku. Tas var izraisīt elektrības un ūdens piegādes traucējumus.

Gaidāmo draudu dēļ iespējams visi pacienti tiks evakuēti. Tiem, kuri paši spēs tikt Neatliekamās palīdzības un uzņemšanas nodaļā, tiks sniegta palīdzība, taču šobrīd jauni pacienti netiek uzņemti.

 

Leave a Comment