5.augusts būs īpaši maģiska diena. Iestāsies jaudīgs Jaunmēness, kas ikvienam sola pārsteidzošas iespējas un dāsnas Visuma dāvanas

Planetārais jaunais gads ir tepat aiz stūra! Brīnišķīgs Jaunmēness mūs sagaida svētdien, plkst. 14:12 pēc Latvijas laika. Starp citu, šis būs šovasar pēdējais Jaunmēness.

Tieši  augustā krāšņajā debesjumā satiksies divas iespaidīgākās zvaigznes – Saule un Sīriuss.

Tiek uzskatīts, ka Saule ir cilvēkiem īpaši labvēlīga, ieejot Lauvas zīmē (atveroties Lauvas vārtiem), jo Lauva ir Uguns stihijas zīme. Tas nozīmē, ka ir iestājies pats atbilstošākais laiks pozitīvām pārmaiņām, jaunām iespējām, veiksmīgām apstākļu sakritībām un pat neticamiem brīnumiem.

Protams, ikvienam no mums ir jāsaprot, ka viss būtiskais un laimīgais mūsu dzīvē notiek ar mūsu pašu līdzdalību. Svarīgi ir censties uztvert attiecīgus signālus un laicīgi ieguldīt savu enerģiju un spēku tajā, uz ko tiecas mūsu dvēsele, sirds un mūsu Saule, mūsu viedais Mēness, mūsu personība.

Portāls “Spogulis”, atsaucoties uz zvaigžņu speciālists un magiem, ir sagatavojis noderīgu informāciju, lai augusts ienestu tavā dzīvē vairāk košu krāsu un patīkamu emociju.

 

Jāatgādina, ka Lauvas vārti atveras katru gadu ap 26. jūliju, aktivizējot milzīgu daudzumu zvaigžņu spēka enerģijas. Šī enerģija mūs turpina ietekmēt līdz pat 12.augustam, bet savu maksimumu sasniedz, iestājoties Jaunmēnesim.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%


Šajā astroloģiski labvēlīgajā Jaunmēness laikā drosmīgie paņems visu, ko vēlēsies, bet cits stāsts ir par tiem, kas pieraduši gaidīt naudas maisus no debesīm un meklēt vainīgos savās neveiksmēs. Viņus mēs liksim mierā un nemudināsim kaut ko darīt, lai uzlabotu savu dzīvi.

Bet tiem, kas dzīvē rīkojas proaktīvi, 5.augustā ļoti svarīgi vairāk laika pavadīt ārā, uzlādēties ar Saules enerģiju, vienlaikus gūstot spēkus un viedumu, kādu sniedz augošs Mēness.

Pats svarīgākais ir skaidri definēt, kas tev tieši ir vajadzīgs, svarīgs un vēlams.
Izmet no galvas un vēlmju saraksta nebūtiskās un liekās lietas, nemēģini salabot vecu ledusskapi, cenšoties sev iestāstīt, ka reiz tas atkal kļūs jauns un lietošanai derīgs.

Pirms Jaunmēness iestāšanās veic totālu tīrīšanu savās domās, telpās, somās, kabatās, skapjos, emocijās un sajūtās. Līdz 5. augustam atbrīvojies no visa, kas var sabojāt noskaņojumu un iekšējo stāvokli.

Neaptumšo spožumu un nepārblīvē Lauvas vārtus ar visādiem lūžņiem, putekļiem un pelējumu. Katrs no mums lieliski zina, par ko ir runa. Tev jābūt drosmīgākam, drosmīgākam!

Lasi vēl: Kā pagatavot pūkainu un mīkstu tortes biskvītu / bāzi bez cepeškrāsns

Tīrām mājokli ar svecēm, dedzinām tās iepriekšējā dienā, bet Jaunmēness dienā neekonomējam gaismu. It īpaši neskopojamies ar savām labajām īpašībām, zināšanām, prasmēm, spīdam tikpat dāsni kā Saule.

Jā, negaidi atdevi un uzslavas šeit un tagad. Vienkārši spīdi, bet vēro savu gaismu, seko līdzi, kur tā pārveidojas un kļūst spožāka, un kur tā izkliedējas, jo citi nav gatavi to pieņemt.

Tam ir domāta iekšējā balss un intuīcija – tām tagad ir svarīgi pievērst īpašu uzmanību.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment