5.augusts būs īpaši maģiska diena. Iestāsies jaudīgs Jaunmēness, kas ikvienam sola pārsteidzošas iespējas un dāsnas Visuma dāvanas

Galvenā darbība, kas jāveic gaidāmajā Jaunmēnesī, ir pateicība. Pateicies visam, kam vien vari, par visu un visiem. Pateicību izsaki kaut vai tikai domās, izstaro šo pateicību, šo apzinātību par dzīvošanu šeit un tagad, šo savu spēju pamanīt esošo un priecāties par to.
Noteikti plāno un sapņo. Sapņi var būt mazi un lieli. Galvenais, lai būtu to īstenošanas plāns.

Lapiņu ar sapņu uzskaitījumu vari uzrakstīt iepriekšējā dienā un nolikt pie loga uzlādēties, turot vismaz līdz 5. augusta vakaram. Vai arī vari šim jautājumam veltīt 5. augustu. Jo detalizētāks būs tavs sapņu plāns, jo labāk un ātrāk tas piepildīsies.

Rūpējies par sevi, savu veselību, ķermeni, sajūtām, iespaidiem un emocijām. Sarūpē kaut ko patīkamu saviem mīļajiem: tā var būt masāža, spa apmeklējums, kopīgas pastaigas, pikniks un tā tālāk.

Svarīgi 5. augustu pavadīt ar baudu un patīkamu rosību!

Šajā dienā dari to, kas tev sagādā patiesu prieku. Un netaupi uz savas labsajūtas un vēlmju rēķina, notici īstiem brīnumiem!
Izrotā savu mājokli ar ziedu pušķi, kas piesātināts ar Saules un Mēness enerģiju. Ja iespējams, ienes mājās dārza vai pļavas puķes. Kaut vai vienu ziediņu. Un smaidot, priecē ar to acis, cik bieži vien iespējams. Šis ir tavs papildu maģijas avots!

Bet tuvākajā laikā, vismaz līdz 6.augustam, labāk izvairies no saziņas ar sev netīkamiem cilvēkiem. Pašlaik tev nevajag tērēt uzkrāto pozitīvo enerģiju tiem, kuri to tik un tā nenovērtēs vai pat nepamanīs.

Galu galā Jaunmēness laikā mūsu enerģijas “baterijām” nav lielas jaudas, tāpēc ir svarīgi tās tērēt sev un tikai vislabākajam, gaišajam un skaistajam.

5. augustā labāk nepavadīt laiku trokšņainās, nejēdzīgās kompānijās, nelietot alkoholu un netērēt savu iekšējo sauli tukšām lietām.
Naktī uz 5. augustu uzlādē Mēness ūdeni un noliec maciņu uz palodzes.

Šo ūdeni izdzer uzreiz pēc pamošanās, izsakot savas vēlmes. Maciņu vari turēt uz palodzes līdz vakaram. Galvenais, lai tajā būtu vismaz nedaudz naudas.
Mēness sāks pieaugt, augusts uzņems apgriezienus, vasara mūs apskaus arvien ciešāk, pirms atkal aizies līdz nākamajam gadam. Turpini baudīt šos apskāvienus, netērē savu dārgo laiku raizēm un skumjām.

Lasi vēl: Tautas zīmes 4. augustam: ko nevajadzētu darīt, lai izvairītos no nepatikšanām

Ļauj sev nodzīvot veselu mēnesi kā patiesi laimīgam, dzīvespriecīgam un ļoti gaišam cilvēkam. Lai to izdarītu, tev vienkārši jāattīra sevi no iekšpuses un ārpuses, lai nekas netraucētu un nenovērstu uzmanību no nosprausto mērķu īstenošanas.

 

Leave a Comment