46 gadu vecumā no šīs dzīves šķīries izcilas grupas dalībnieks; pat valsts amatpersonas ir sērās

Diemžēl mūziķim šai pasaulē palika trīs bērniņi un sieva. Mūziķis vien 46 gadu vecumā devās mūžībā. Viņš bija tas, kurš dibināja izcilu un talantīgu mūziķu grupu un bija daļa no tās. 

Kad mēs zaudējam mīļoto, ir dabiski izjust skumjas. Tas var ilgt vairākus mēnešus un pakāpeniski izzust. Šajā laikā mēs varam izjust tādus simptomus kā raudāšana, kliegšana, runāšana, vājums, miega traucējumi, sevis vainošana un vainas apziņa.

Dažos gadījumos šīs bēdas var izraisīt ilgstošāku sēru, ko raksturo akūtas stresa reakcijas, uzmācīgas domas un slikta pašsajūta. Var rasties arī halucinācijas.

Pametot šo pasauli, cilvēks vienā mirklī pārskata visu savu dzīves ilgumu. Visas aizmirstās detaļas un ainas no viņu dzīves atgriežas pie viņiem, pārdomājot savas dzīves galveno ideju vai mērķi.

Klātesošajiem ir jāpaliek cieņpilnam un jāklusē, jo jebkurš traucējošs troksnis var traucēt cilvēka pēdējām domām un mieram. Smalkajā pasaulē cilvēka apziņa paliek tāda pati, kāda tā bija blīvajā pasaulē.

Šeit cilvēki turpina piedzīvot tās pašas jūtas, vēlmes un emocijas kā uz Zemes. Bieži vien viņi pat neapzinās, ka ir nonākuši citā pasaulē. Viņu apziņas līmenis nosaka, vai viņi apzinās savu apkārtni vai nē.

Miers mūžīgais ir tuvu mājām gājis
Un savu daļu paņēmis ir līdz.
Viss ir tāpat, tik kādas mājas logā
Vairs spuldzes gaismu neieraudzīs rīts.
(..)”
(N. Dzirkale.)

Diemžēl 46 gadu vecumā šo pasauli ir pametis Īru rokgrupas “The Script” dalībnieks Marks Šīhans.

Par traģēdiju paziņoja mūziķa grupas biedri. Viņi paskaidroja, ka Marks neuzvarēja slimību. “Mīļotais vīrs, tēvs, brālis, grupas biedrs Marks Šīhans šodien n.o.m.i.r.a slimnīcā pēc īslaicīgas s.l.i.m.ī.b.a.s. Ģimene un grupa lūdz fanus cienīt viņu privātumu šajā grūtajā laikā,” teikts “The Script” paziņojumā.

Līdzjūtību izteica arī Īrijas prezidents Maikls Higinss. Viņš uzsvēra, ka mūziķis paveica daudz, lai popularizētu savu dzimto valsti šovbiznesa pasaulē.

“Pateicoties savai mūzikai, Marks un The Script ir spēlējuši izcilu lomu mūsu krāšņās īru mūzikas tradīcijas veicināšanā. Marka pietrūks daudziem, bet visvairāk, protams, viņa ģimenei.

Ļaujiet man izteikt visdziļāko līdzjūtību Marka sievai Rinai, viņa bērniem Kameronam, Eiverijai un Lilam, viņa biedriem grupā “The Script”, kā arī visai viņa ģimenei un draugiem,” mākslinieka radiniekus uzrunāja valsts prezidents.

Markam palika sieva un trīs bērni. Pērn mūziķis paņēma pauzi turnejās, lai vairāk laika pavadītu kopā ar ģimeni. Šihans un Rina apprecējās 2005. gadā, un trīs gadus vēlāk pirmo reizi kļuva par vecākiem.

 

2005. gadā Marks izveidoja rokgrupu kopā ar dziedātāju Deniju O’Donogjū un bundzinieku Glenu Paueru. Viņu debijas albums ieņēma pirmo vietu Apvienotās Karalistes un Īrijas pārdotāko topos.

Lasi vēl: “Ziņa, kas jums vajadzīga tūlīt!”; Izvēlies akmeni un uzzini sev domāto ziņu

Mūziķu dziesmas tiek izmantotas populāros TV seriālos, tostarp “Vampīru dienasgrāmatas” un “Ēnu čuksti”.

 

Leave a Comment