“Ziņa, kas jums vajadzīga tūlīt!”; Izvēlies akmeni un uzzini sev domāto ziņu

Atpūties.. Izvēlieties akmeni un lasi zemāk sev domāto- svarīgo ziņu! Tātad, ziņa, kas nepieciešama tev tūlīt, ir…

AKMENS 1

Tagad ir ļoti svarīgi uzturēt sevi labā formā. Neatkarīgi no garastāvokļa, lai smaids nekad nepamet jūsu seju. Jums nav tik grūti smaidīt, bet ienaidniekiem tā ir lieliska rūgta tablete, kuru viņiem nebūs tik viegli norīt. Esiet apņēmīgs un bezbailīgs. Visas sliktās lietas paliek aiz muguras. Bet jums nevajadzētu nervozēt, it īpaši par sīkumiem. Turiet savus plānus noslēpumā no visiem, ja vēlaties, lai tie piepildītos.

 

AKMENS 2

Nekādā gadījumā tuvākajā laikā nedzeriet stipros dzērienus, ja nevēlaties parādīties citu priekšā neķītrā formā. Centieties izvairīties no jebkāda kontakta ar cilvēkiem, kuri ir nedraudzīgi pret jums. Ja sāc izprovocēt skandālu, klusībā aizej. Pretējā gadījumā jūs saņemsiet enerģijas triecienu, pēc kura būs grūti atgūties.

AKMENS 3

Lai nekļūtu par zagļu upuri, žāvāties un plivināt ausis. Tāpat nevajadzētu izpūst liesmu no dzirksteles, pretējā gadījumā jūs nevarat izvairīties no attiecību pārtraukuma.

 

Lasi vēl: “No aprīļa vidus tevi sagaida lielas pārmaiņas!”; Vai tu esi šo trīs zodiaka zīmju sarakstā

 

Tagad vairāk nekā jebkad agrāk ir svarīgi ieklausīties savā intuīcijā. Viņa tevi nepievils. Tuvie, kas sniedz padomus pārpilnībā, noteikti novēl laimi, bet tikai tu pats visu zini par savu laimi, zini, kā tā izskatās un kādā krāsā tā ir. Tāpēc labākais padomdevējs esmu es pats.

 

 

Turpini lasīt, pārējo akmeņu svarīgo ziņu tev, nākošajā lapā

Leave a Comment