“Labākie zodiaka pāri.”; Noskaidrosim, ar ko jūs esat uz viena ceļ, un ar kuru jums pat nevajadzētu būt tuvumā

Zem laimīgas zvaigznes var ne tikai piedzimt, bet ar tās palīdzību ir viegli izveidot veiksmīgas attiecības. Šodien noskaidrosim, kādas ir iemīlēšanās dažādās zodiaka zīmes un ar kurām kopā tu esi ceļā, un ar kurām nemaz nevajadzētu būt tuvumā.

 

Ar ko Auns veido pāri?

Dvīņi ar Aunu ir saistīti ar aktivitāti un aizliegumu neesamību attiecībās. Dvīņu vienaldzība pasargās no Auna empātijas trūkuma. Ūdensvīram ir raksturīga piesardzība, kaut arī aukstāks temperaments. Tomēr, apvienojot pirmo inovācijas un otrās radošumu, tie viens otru stimulēs. Paradoksāli, bet konflikti var būt Auna attiecību cements ar Strēlnieku – tie ir pārdroši, kuriem nekas nav neiespējams.

Kurš gan nav pāris Auniem?

Vēzis izplūst asarās, ja Auns viņam iepļaukā. Zivis arī salūzīs, un Jaunava sāks norīt nomierinošu līdzekli.

Ar ko Vērsis veido pāri?

Mājas ugunī ar mīlestību iepūtīs Zemes stihijas Zīmes Vērsis un Jaunava. Tāpat Vēršiem būs labi ar Svariem, jo ​​viņu zīmes patronizē mīlestības un pārpilnības dieviete Venēra. Vērša duets ar Skorpionu ir panākumu atslēga guļamistabā un materiālās bagātības iegūšanā.

Kurš gan Vērsim nav pāris?

Nav laba doma, ja Vērsis pēkšņi pieķeras entuziastiskajam Aunam, kurš dzenās viņu no stūra uz stūri, kas Vērsim nemaz nepatīk. Divi līderi ir par daudz, tāpēc Vērsis nepiekritīs Lauvai, un Zivis viņu piebeigs ar praktiskuma trūkumu.

Ar ko Dvīņi veido pāri?

Lauva novērtēs Dvīņu dzīvīgumu un mainīgumu, viņi būs kopā. Svari viņiem nedraud ar jūtu pārmērību, bet pārsteidz ar erudīciju. Viņi lems par šo savienību pēc saviem ieskatiem. Starp Strēlniekiem un Dvīņiem pastāv nemitīgas dzirksteles, viņi var strīdēties, bet arī kaislīgi samierināties.

Kurš gan nav pāris Dvīņiem?

Dvīņi nespēj tikt galā ar Vēža, septītā DNS meklējošā Skorpiona un akmeņainā Mežāža nervozitāti.

Ar ko Vēzis veido pāri?

Ar Zivīm Vēži vienmēr atbalsta viens otru un dalās emocijās. Lauva ir dāsna, izrādot pieķeršanos un sniedz materiālo drošību, tāpēc stabilizē Vēža emocijas, un viņš viņam atmaksās ar glaimiem. Pārī Vēzis-Skorpions dominēs pēdējais, un Vēzim tas ļoti patiks.

Kurš gan nav Vēžu pāris?

Trampīgo Strēlnieku Vēzis mājās neturēs, Ūdensvīrs viņam nesniegs nepieciešamo atbalstu un nepieķersies viņam, jo ​​viņš rūpējas tikai par sevi, kā, patiesi, Auns.

Ar ko Lauva veido pāri?

Viņus ar Aunu saista kaislīgā Lauvas izturēšanās, ja viņi patīk viens otram, tad viņi kopā paliks ilgu laiku. Strēlnieka zīmē Lauva izvēlas lojalitāti, un Lauva iedvesmo Strēlnieku uz dažādām lietām, tāpēc viņu attiecības noteikti būs interesantas. Ja Dvīņi savām ērtībām ļaus dominēt Lauvai, tad abi nenožēlos, ka ir kopā.

Kurš gan nav Lauvas pāris?

Ar Vērsi viņus gaida kara spēles, nevis attiecības. Jaunava ir pārāk kritiska Lauvai, un viņš viņu uzskata par liekuli, un Zivis, tāpat kā viņš, vēlas tikai ņemt no dzīves.

Lasi vēl: No 1.maija būtiskas izmaiņas dabasgāzes tirgū – kā tas mūs ieteikmēs

Ar ko Jaunava veido pāri?

Kopā ar Skorpionu Jaunava analizēs un pētīs jebkuru tēmu, lai nebūtu garlaicīgi vienam ar otru. Turklāt Skorpions no Jaunavas varēs iegūt daudz uguns ne tikai guļamistabā. Tāpat ir ar Vērsi, kurš Jaunavai liks izjust noteiktas jūtas. Vēža un Jaunavas attiecībās abi izkāps no čaulām, izbaudīs mājas vientulības drošību un rūpēsies viens par otru.

Kurš gan Jaunavai nav pāris?

Lai Jaunava labāk ne ar vienu nesatiekas, jo viņa neprot pielāgoties citiem, viņa uzskata, ka tiek pastāvīgi izmantota un attiecīgi var viņu salauzt, īpaši Dvīni.

Turpini lasīt informāciju par pārējām zodiaka zīmēm, nākošajā lapā

Leave a Comment