Saules aptumsums”: zodiaka zīmes, kas sāks balto svītru no 20. aprīļa

Uzreiz pēc Saules aptumsuma pāris izvēlētiem horoskopa pārstāvjiem atvērsies visas durvis. Šo zodiaka zīmju galvenais uzdevums ir nesabojāt savu likteni.

 

2023. gada galvenā iezīme ir liels aptumsumu skaits. Šogad tās būs četras, un katra noritēs pavisam citās zīmēs, piesātinot mūsu dzīvi ar dažādiem notikumiem.

Saules aptumsums 20. aprīlī notiks 7:18 pēc laika pēdējā Auna pakāpē. Jāatzīmē, ka aptumsums pāriet no zīmes uz zīmi, kas nozīmē, ka tā ietekme ilgs no sešiem mēnešiem līdz 5 gadiem.

Auns

Šīs zīmes pārstāvjiem aptumsums nepaliks bez pēdām, un vispirms tas skars tos, kuri dzimuši no 10. līdz 20. aprīlim. Viņi vēlēsies nodarboties ar sportu, ja iepriekš to nav darījuši, veikt vairākas kosmētiskās procedūras. Vēlāk būs izmaiņas apziņā.

Tas, kas agrāk bija pazīstams, pārstās būt. Auns pēkšņi sapratīs, kas viņiem jādara, lai sasniegtu vairāk: tiktu vaļā no parādiem, palielināt budžetu, pacelties pa karjeras kāpnēm un rast laimi personīgajā dzīvē.

Šī zvaigznāja cilvēkiem īsti nepatīk iet straumei, taču pēc 20. aprīļa un tuvākā pusgada laikā viņi būs spiesti nepretoties, lai nesabojātu savu dzīvi.

Dvīņi

Dvīņi ir zodiaka zīme, kas viena no pirmajām pamana, ka dzīve ap viņu mainās. Izmaiņas ietekmēs viņa vidi. Apkārtējie cilvēki mainīsies. Kāds nesāpīgi aizies, un kādam būs jāšķiras no skandāla. Bet jūs neturat ļaunu prātu, uztveriet notiekošo pēc 20.aprīļa kā pozitīvu pieredzi.

Lasi vēl: “No aprīļa vidus tevi sagaida lielas pārmaiņas!”; Vai tu esi šo trīs zodiaka zīmju sarakstā

Jaunas iepazīšanās novedīs pie pārvērtībām un jaunām uzvarām. Tu esi tāda horoskopa pārstāvis, kuram sabiedriskā doma ir ārkārtīgi svarīga, tāpēc Visums nolēma tevi šādi ietekmēt, tavs uzdevums ir skatīties, klausīties, izdarīt secinājumus un neiejaukties notiekošajā.

Turpini lasī, kuras vēl zodiaka zīmes ir šajā sarakstā

Leave a Comment