4 zodiaka zīmes 2024.gada janvārī pēkšņi jutīsies Visuma mīlētas un saņems milzīgu ”žūksni” naudas

2023. gada pēdējais mēnesis bija nelabvēlīgs naudas un darba jomai. 2024. gada janvāris solās būt pozitīviem notikumiem bagāts, un tas sāksies jau ar pirmajiem datumiem.

Zvaigznes un planētas palīdzēs visiem cilvēkiem, taču astrologi ir stāstījuši par dažām Zodiaka zīmēm, kurām veiksies nedaudz vairāk nekā citām.

Šeit mēs jau varam redzēt 2024. gada virsotni. Tā ir kā Ziemassvētku eglīte: ieraugot krāšņo zvaigzni tās augšdaļā, gribas aplūkot visu mirdzošo skaistumu, bet īpaši svarīgas ir rotaļlietas, pārsteigumi un dāvanas zem tās. Šodien mēs ielūkosimies zvaigznes dziļākajā daļā, lai uzzinātu, kas mūs sagaida nākamajā gadā.

2024. gads paies zem skaitļa 8, ko pavadīs Saturna enerģija. Ko tas nozīmē? Saturns dod mums daudz enerģijas, taču tā ir diezgan milzīga, tāpēc mums tā ir jānošūpo un jāvirza veselīgā, radošā veidā.

Ja tu to nedarīsi, tā sāks tevī plosīties, un tikai no tevis pašiem būs atkarīgs, kā tas notiks: tu vari izsist sev un saviem mīļajiem smadzenes no galvas vai arī iegūt fantastisku fizisko formu fitnesa klubā, vai arī izvirzīt un īstenot neticamus mērķus.

Atcerieties galveno: Saturnam nepatīk viegli sasniedzami mērķi un viegli veidi, kā tos sasniegt. Šajā gadījumā viņš nepiešķir daudz enerģijas un citu resursu.

 

Auns

Aizejošā gada pēdējā mēnesī Auns varēs ieņemt vēlamo amatu, gūt peļņu savā biznesā vai saņemt prēmiju par paveikto darbu. Neatlaidība, ticība saviem spēkiem un aktivitāte palīdzēs ugunīgajiem zīmes pārstāvjiem nepalaist garām ienesīgus piedāvājumus.

Astrologi iesaka nesteigties, lai īstajā laikā atrastos īstajā vietā un izlēmīgi paņemtu to, kas pēc tiesībām pieder Aunam.

2024. gadā jūsu galvenais uzdevums ir garīgā attīstība jebkādos veidos, resursos, aktivitātēs. Jebkuras veselīgas vēlmes un mērķus var īstenot ar lūgšanu, meditāciju un garīgo sfēru. “Pašizpēte” ir tavs galvenais moto šim gadam. Ja nepieciešams, piesaistiet garīgā padomdevēja palīdzību.

Ja nolemsi atvērt uzņēmumu vai iegūt jaunu darbu, tam jābūt tādam, kas nes labumu cilvēkiem. Attiecībās iespējami konflikti vai šķiršanās, aizkaitināmība vai aukstums, taču no tiem var izvairīties, izmantojot pašizziņu, apzinātu attieksmi pret situāciju, garīgo praksi un komunikāciju. Esi pateicīgs saviem mīļajiem, partnerim, kolēģiem – biežāk un detalizētāk par to pastāsti.

 

Jaunavas

Janvāris būs lielisks laiks, lai noslēgtu izdevīgus darījumus. Arī Jaunavas, ja vēlēsies un būs mērķis, varēs iegūt labu jaunu darbu, pārdot preces ar izdevīgiem nosacījumiem vai paplašināt savu biznesu, izmantojot sponsorus, veiksmīgu reklāmas kampaņu.

Lasi vēl: 48 gadu vecumā parkā atrasts miris aktieris no zināmas filmas; neviens nenojauta par viņa nodomiem

Cītīgs darbs, spēja rast kompromisus un ieklausīties sestajā maņā palīdzēs nepārrēķināties un nepalaist garām finansiālo veiksmi. Astrologi iesaka Jaunavām kompetenti rīkoties ar gūto peļņu.

 

Nākošās zodiaka zīmes skaties lasot tālāk

Leave a Comment