48 gadu vecumā parkā atrasts miris aktieris no zināmas filmas; neviens nenojauta par viņa nodomiem

48 gadu vecumā parkā atrasts miris aktieris no zināmas filmas. Pēdējā gada laikā aktieris sāka izdzist emocionāli. Neviens nenojauta par viņa nodomiem. 

Mēs visi esam pārdzīvojuši zaudējuma sāpes un varam apstiprināt, ka šis dzīves periods ir kā sirreāls murgs, kas kaut kā negrib beigties.
Jā, laiks dziedē, un pēc dažiem mēnešiem mēs zaudējumu izjūtam ne tik asi. Bet kā pārdzīvot pirmās dienas pēc tuva cilvēka nāves.

Šajā periodā ir svarīgi saglabāt paceltu galvu un turpināt risināt uzdevumus, nevis atlikt tos uz vēlāku laiku. Tas palīdzēs jums apzināties, ka, lai arī kas notiktu, dzīve joprojām turpinās un saule no rīta joprojām uzlec.

Kamēr jūs nepārstājat eksistēt fiziski, jums ir jābūt daļai no šīs nebeidzamās kustības, kurā iesaistīti visi mūsu planētas iedzīvotāji. Ja mēs nolaidīsim rokas un noslēgsimies sevī un savās bēdās, šāda rīcība tikai pastiprinās sāpes un novedīs pie postošām sekām.

Tā vietā vienkārši turpiniet savu dzīvi un dariet ierastās lietas, lai novērstu savu uzmanību no smagajām domām.

 

Oskara balvu ieguvušās filmas “Parazīta” aktieris atrasts miris no vielu pārdozēšanas

Dienvidkorejas aktieris Lī Sankjuns, kurš piesaistīja pasaules uzmanību ar savu lomu bagātnieka patriarha lomā “Oskara” balvu ieguvušajā filmā “Parazīts”, trešdien tika atrasts miris Seulas parkā acīmredzama sev kaitējuma dēļ, paziņoja Seulas amatpersonas.

48 gadus vecais Lī, kurš piedzīvoja galu 2019. gada filmā, kas ir pirmā Dienvidkorejas filma, kas saņēmusi “Oskara” balvu, trīs reizes tika nopratināts policijā saistībā ar apsūdzībām nelegālu vielu lietošanā valdības pārbaužu laikā, un nedēļas nogalē viena no sēdēm ilga 19 stundas.

Aktieris bija apgalvojis, ka viņu lietošanā ievilinājusi kāda bāra viesmīle, pēc tam mēģinot viņu šantažēt, vēstīja ziņu aģentūra “Yonhap”.

Saskaņā ar ziņojumu par pazudušu personu, Lī atradās varasiestāžu meklēšanā, aģentūrai Reuters sacīja kāda ugunsdzēsības dienesta amatpersona.

Lī tika atrasts automašīnā Seulas parkā pēc tam, kad viņa menedžeris paziņoja policijai, ka aktieris aizgājis no mājām, atstājot acīmredzamu vēstuli, sacīja policijas amatpersona, kura runāja, ievērojot anonimitātes nosacījumu.

Lasi vēl: No 1. janvāra tiek paaugstināti pabalsti šai Latvijas iedzīvotāju kategorijai un ir zināms cik liels pabalsts būs piešķirts

Lī aģentūra HODU&U Entertainment uz zvaniem neatbildēja.

Tomēr vietējie plašsaziņas līdzekļi citēja aģentūras paziņojumu, kurā paustas skumjas par mākslinieka aiziešanu, vienlaikus aicinot atturēties no nepatiesas informācijas, spekulācijām vai ļaunprātīgiem paziņojumiem.

 

Ja Jums ir slikta pašsajūta vai nomāc domas par pašnāvību un tuvumā nav neviena, ar ko aprunāties un kam lūgt palīdzību, zvaniet uz krīzes centra „Skalbes” krīzes tālruni, kur Jūs uzklausīs un sniegs padomu. Īpaši smagās un dzīvībai bīstamās situācijās zvaniet neatliekamajai medicīniskajai palīdzībai.

Diennakts krīzes tālruņi krīžu un konsultāciju centrā „Skalbes”:
67222922 (Lattelecom)
27722292 (Bite)

Neatliekamās medicīnas palīdzības dienests 113

Nebaidieties jautāt pēc palīdzības!

Atcerieties, ja Jūs ciešat no depresijas un Jums ir domas par pašnāvību, nepieciešams meklēt profesionālu palīdzību:

  • zvaniet Jūsu ģimenes ārstam vai dežūrējošam ģimenes ārstam;
  • zvaniet Jūsu psihiatram;
  • zvaniet 113 (neatliekamajai medicīniskajai palīdzībai)!

Kad Jūsu stāvoklis uzlabojas, ir svarīgi pretoties vēlmei pavadīt laiku vientulībā. Uzrunājiet savus tuvākos, nebaidieties runāt par savu slimību un lūgt palīdzību, ja nepieciešams. Atbalstīt kādu ar atkārtotu depresiju bieži var būt grūti gan draugam, gan ģimenes loceklim. Tādēļ mēs rekomendējam Jums vizītē pie ārsta doties kopā. Jūsu ārsts var piedāvāt atbalstu, un Jūsu draugs vai ģimenes loceklis var iemācīties saprast slimību un tās sekas. Laba ideja ir kopīgi pievienoties kādai atbalsta grupai.

Leave a Comment