“Tas ir skumji priekš mums visiem!” Mihaela Šūmahera brālis atklāj sirdi plosošus jaunumus

“Tas ir vairāk nekā skumji priekš mums visiem!” Mihaela Šūmahera brālis plašākais publikai ir atklājis tik tiešām sirdi plosošus jaunumus, kuri ir ļoti skumji. Viņš atklājis lietas par kurām neviens iepriekš nav stāstījis.

29. decembrī aprit 10 gadi kopš brīža, kad notikusi traģēdija ar Formula 1 leģendu Mihaelu Šūmaheru – pilota, ko uzskata par vislabāko visu laiku. Šis dramatiskais notikums atstāja neizdzēšamas sekas, jo Šūmahers cieta avārijā, kas viņu 250 dienas noguldīja komā. Par viņa atveseļošanos un pašreizējo stāvokli ģimene ir saglabājusi klusēšanas režīmu, sniedzot tikai ierobežotu informāciju.

Šūmahera negadījums notika 29. decembrī 2013. gadā, kad viņš slēpoja Alpos, Grenobles apkārtnē, Francijā. Viņš piedzīvoja nopietnu galvas traumu, skrienot pa neapstrādātu nogāzi, un sacēlās gaisā, uzņēmies vairākas apļveida griezienus un nogāzās atpakaļ uz nogāzes. Šūmahers tika aizvests slimnīcā un nonāca komā.

Ātrās palīdzības dienesti nekavējoties reaģēja un veica viņa evakuāciju ar helikopteru uz Grenoble slimnīcu, kur viņš tika pakļauts vairākām operācijām. Viņa stāvoklis bija ļoti smags, un viņš pavadīja ilgu laiku komā. Pēc tam viņš tika pārcelts uz citas slimnīcas intensīvās aprūpes nodaļu, kur viņš turpināja saņemt medicīnisko aprūpi.

Šūmahers ģimene bija ļoti slēgta par viņa veselības stāvokli, un plašs sabiedrības interese un ziņu mediju uzmanība radīja lielu spekulāciju. Līdz šim laikam ģimene ir nodrošinājusi ierobežotu informāciju par viņa stāvokli, un daudzi detalizēti fakti nav zināmi publiski.

Lai arī plaša sabiedrība nav guvusi skaidrību par Šūmahera veselības stāvokli, viņa tuvākie ģimenes locekļi un draugi ir vienīgie, kuriem ir pieeja konkrētām detaļām. Šajā saistībā Mihaela Šūmahera brālis Ralfs piekritis dot interviju vācu izdevumam “Bild”, paužot viedokli un sniedzot dažas atklāsmeļu ziņas, ziņo “The Sun”. Šī intervija nes katram interesentam papildu ieskatu par Šūmahera dzīvi pēc avārijas, dodot iespēju uzzināt vairāk par viņa ceļu uz atveseļošanos un ģimenes ikdienu, kas bijusi rūpīgi pasargāta no sabiedrības uzmanības.

Kopš Mihaela Šūmahera traģiskās avārijas Francijas Alpos 2013. gadā, viņš ir pazudis no sabiedrības acīm, un par viņa stāvokli mēs zinām ļoti maz. Šūmahera brālis Ralfs ir dalījies saviem apsvērumos par šo grūto laika posmu, norādot, ka F1 leģenda, visticamāk, nekad nespēs pilnībā atgūties no nopietnajām traumām, ko viņš cieta.

Šķir nākamo lapu un lasi raksta turpinājumu

Leave a Comment