“Tas ir skumji priekš mums visiem!” Mihaela Šūmahera brālis atklāj sirdi plosošus jaunumus

Neskatoties uz visaptverošo medicīnisko aprūpi, kas tiek nodrošināta, Ralfs ir uzsvēris, ka situācija “nekad vairs nav kā agrāk”. Viņš ir sniedzis iedvesmojošu, bet reālistisku skatījumu uz Mihaela Šūmahera Vese***as stāvokli, kas ir kļuvis par vienu no vismazāk zināmajiem un visspēcīgāk apsargātajiem noslēpumiem sporta vēsturē.

Ralfs ir atklājis, ka viņam ir bijis ierobežots kontakts ar brāļa ģimeni, kas ir pārņēmusi stingru privātumu par Mihaela Vese***as stāvokli. Tomēr intervijā vācu žurnālam “Bunte” viņš ir paudis, ka viņš turpina viņus mīlēt un vienmēr būs gatavs atbalstīt, ja viņiem kādreiz vajadzēs. Šī situācija sniedz ieskatu ne tikai sporta pasaules, bet arī cilvēciskās izturēšanās sarežģītībās, atsaucoties uz mīlestību un saistībām ģimenes krīzes brīžos.

Tieši pirms desmit gadiem, piedzīvojot traģ**ku avāriju, 48 gadus vecais Ralfs Šūmahers izjūt dziļu zaudējuma sāpi, atzīstot, ka dzīve var būt negodīga. Viņš dalījies ar savām sajūtām Vācijas izdevumam “Bild”, paužot ciešo saikni ar sava brāļa Mihaela atmiņu un tā ietekmi uz viņa paša dzīvi.

“Man pietrūkst vecais Mihaels,” izsaka Ralfs, atzīstot, ka brālis ne tikai bija ģimenes loceklis, bet arī trenētājs un mentora loma bija neaizstājama. Viņš atceras bērnību, kur Mihaels bija ne vien tikai brālis, bet arī ciešs sadarbības biedrs, mācot Ralfam visu par kartingu un daloties pieredzē sacīkstēs un apdzīšanas manevros.

Ralfs, pats sešas reizes piedalījies F1 “Grand Prix” un guvis panākumus sacīkstēs, dalās ar savu atziņu par to, ka viņam bija gods mācīties no šāda mēroga personībām. Viņš uzsver īpašu saikni ar brāli, kas palīdzēja viņam iemācīties ne tikai par sporta pasaules aspektiem, bet arī par dzīves vērtībām.

Ralfs apzinās, ka daudzi Šūmahera fani izjūt interesi par viņa stāvokli, taču viņš uzsver ģimenes privātuma svētību. Viņš izsaka cieņu pret faniem, bet norāda, ka šī traģēdija ir ģimenes dziļi personisks piedzīvojums.

Šīs izpausmes nāk pēc pirmās formulas žurnālista Rodžera Benuā izteiktajiem skeptiskajiem vārdiem par Šūmahera stāvokli, kurš aprakstīts kā “gadījums bez cerībām”. Pirmās formulas leģenda Džonijs Herberts reaģēja uz šo apgalvojumu, to nosaucot par “šausmīgu”, bet arī atklājot, ka pēc avārijas Šūmahers ir mainījies un, šķiet, atjaunošanās iespējas ir ārkārtīgi mazas. Herberts apliecina, ka pozitīvas ziņas šajā gadījumā, iespējams, nebūs gaidāmas.

Ralfs turpināja dalīties ar informāciju par Šūmahera ģimenes stāvokli, atzīmējot, ka Mihaela sieva, Korinna, ir izrādījusi ārkārtēju spēku un izturību, neskatoties uz traģ**ko notikumu radīto sāpīgo tukšumu. Ralfs atklāja: “Viņa [Korinna] ir paudusi apņemšanos dzīvot tā, kā Maikls būtu vēlējies.”

Turklāt, Žans Tods, Šūmahera tuvs draugs un bijušais vadītājs, sniedza savu vērtējumu par situāciju. Franču laikrakstam “L’Equipe” viņš teica: “Viņš vienkārši nav tas Mihaels, kāds viņš bija agrāk. Viņš ir piedzīvojis pārmaiņas, un viņa sieva un bērni rūpējas par viņu ar lielu uzmanību, radot atbalstošu vidi viņa citādajai dzīvei.” Tods uzsvēra, ka ģimene turpina spēcīgi atbalstīt un mīlēt Šūmaheru, nodrošinot viņam nepieciešamo atbalstu un sapratni īpašajos apstākļos.

Šīs atklāsmes rada dziļāku izpratni par Šūmahera ģimenes vienotību un to, kā viņi kopā risina izmaiņas, ko nes līdzi šī traģēdija. Tāpat tā sniedz skaidrību par to, kā viņu tuvākie draugi un ģimenes locekļi piedalās atbalsta procesā, nodrošinot emocionālu atbalstu un sapratni. Šī cilvēciskās līdzjūtības izpausme nes skatītājam dziļāku ieskatu ne tikai sportista, bet arī viņa ģimenes dzīvē pēc traģ**kā notikuma.

Leave a Comment