4 zodiaka zīmes 2024.gada janvārī pēkšņi jutīsies Visuma mīlētas un saņems milzīgu ”žūksni” naudas

Ūdensvīrs

Ūdensvīru finansiālie panākumi 2024. gada pirmajā mēnesī būs atkarīgi ne tikai no viņu profesionālajām prasmēm, bet arī no spējas sarunāties.

Ūdensvīriem nebūs grūti pārvilināt uz savu pusi arī visuzmanīgākos un neuzticīgākos cilvēkus. Zem šīs Gaisa zīmes dzimušo centība un centieni noteikti tiks pamanīti. Peļņas saņemšana par smagu darbu būs likumsakarīgs jebkuras darbības rezultāts.

Jaunajā gadā jums vajadzētu nopietni apsvērt arī pasākumu, darījumu, kāzu un svarīgu lēmumu, kas var mainīt jūsu dzīvi, periodu un datumu izvēli.

Personīgā aktivitāte var samazināties, un jūsu pūliņu rezultāts var neatbilst gaidītajam. Tāpēc, kad vien iespējams, ceļojiet, apmeklējiet enerģētiski spēcīgas vietas, tempļus, senas pilsētas. Šis laiks ir labvēlīgs arī mistisku grāmatu un artefaktu izpētei.

Zivis

Zivīm smaidīs veiksme, pateicoties kurai būs iespējams papildināt naudas rezerves, kas līdz 2023. gada beigām būs izsīkušas, ņemot vērā tuvojošos svētku laiku.

2024. gada janvārī veiksme būs to pusē, kuri nesteigsies un rūpīgi izsvērs visus savus finansiālos lēmumus. Astrologi iesaka Zivīm neuzņemties īstermiņa uzdevumus, pat ja par tiem labi maksā. Daudz perspektīvāk ir uzņemties lietas, kas nākotnē ļaus nopelnīt pastāvīgi.

Lasi vēl: No 1. janvāra tiek paaugstināti pabalsti šai Latvijas iedzīvotāju kategorijai un ir zināms cik liels pabalsts būs piešķirts

2024. gads jums var šķist nevajadzīgi sarežģīts vai problemātisks. Lai mazinātu šādus notikumus un sajūtas, ir nepieciešams saglabāt pozitīvu attieksmi, un kaut ko sliktu nedrīkst darīt pat domās.

Šis ir tūlītējas karmas gads, t. i., iedomājies kaut ko sliktu, piesaisti situāciju – saņemsi karmisku sodu. Un otrādi, domājiet pozitīvi – nāks labi notikumi.

 

Leave a Comment