4 sieviešu vārdi, kuru īpašnieces vīriešus maina kā “zeķes”. Cerams, ka tu neesi šajā sarakstā!

Vārdu nozīmes ekspertu aprindās valda pārliecība, ka vārds, kas cilvēkam dots piedzimstot, var pilnībā noteikt viņa likteni. Bet jaunie vecāki bieži “apmaldās” vārdu dažādībā, un tiecoties pēc unikalitātes, aizmirst, ka svarīga ir vārda sakrālā nozīme.

Jo vārds var sniegt savam īpašniekam ilgu un laimīgu dzīvi vai, gluži pretēji, nolemt viņu mūžīgām ciešanām, norāda vārdologi. Piemēram, ir 4 sieviešu vārdi, kuru īpašniecēm reti veicas mīlestībā un viņas bieži maina partnerus.

Katrīna

Katrīna tulkojumā no sengrieķu valodas nozīmē “tīra un nevainojama”. Šā vārda patrons ir Strēlnieks, kas apvelta savas aizbilstamās ar romantisku un sentimentālu dabu, kā arī vēlmi pēc ideālām attiecībām.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 49%

0%

Katrīna ir sabiedriska un mērķtiecīga. Viņai patīk būt uzmanības centrā un viņa ir gatava darīt visu, lai iegūtu slavu un atzinību. Šī dāma noteikti izveidos lielisku karjeru un kļūs par autoritāti daudziem. Taču, kā apgalvo vārdologi, mīlestībā viņai bieži neveicas.

Kā patiesa līdere šī sieviete bieži meklē vīrieti, kas ir garīgi stiprāks par viņu, bet atkal un atkal piedzīvo vilšanos. Viņai šķiet, ka katrs jaunais izredzētais ir drusku labāks par iepriekšējo, tāpēc vienīgā un īstā vīrieša meklējumi var turpināties visu mūžu.

Lana

Lana – tulkojumā no senslāvu valodas nozīmē “gaišā”. Ūdensvīrs, šā vārda patrons, lielā mērā ietekmē to, ka sievietēm ar šo vārdu bieži neizdodas izveidot stabilas attiecības ar pretējo dzimumu.

Lana ir patiesi pievilcīga un kārdinoša sieviete, taču viņai ir sarežģīts un pretrunīgs raksturs. Dāma zina, ka piesaista vīriešus un viegli ar viņiem manipulē, gūstot no tā prieku.

Lasi vēl: Rožu apgriešana pēc ziedēšanas, lai ziedi pēc tam būtu vēl skaistāki. Apgriešanas noteikumi atkarībā no sezonas un rožu veida 

Jau no mazotnes Lana pierod pie liela pielūdzēju skaita, tāpēc pieaugušā vecumā bieži ļaujas emocijām un nemitīgi maina vīriešus, vēloties justies vajadzīga un mīlēta.

Vārdologi apgalvo, ka Svetlana ir īsta kaķsieviete. Viņa ir neatkarīga un necieš ierobežojumus. Tieši tāpēc apburošā un principiālā būtne nespēj ilgstoši būt kopā ar vienu partneri

Nākošos vārdus lasiet tālāk

Leave a Comment