4 sieviešu vārdi, kuru īpašnieces vīriešus maina kā “zeķes”. Cerams, ka tu neesi šajā sarakstā!

Jevgeņija

Jevgeņija grieķu valodā nozīmē “cildena”, un viņas patrons ir spītīgais un apņēmīgais Mežāzis. Šim vārdam ir gan sievišķīga, gan vīrišķīga interpretācija, tāpēc tā īpašniece nereti pārņem īpašības, kas raksturīgas stiprajam dzimumam. Piemēram, otrās pusītes aktīva meklēšana ir normāls šīs sievietes stāvoklis.

Jevgeņija ir mērķtiecīga un pārliecināta dāma. Viņa nepiedod ne sev, ne apkārtējiem kļūdas, tāpēc cenšas neiesaistīties ilgtermiņa attiecībās un iepriecina sevi ar īslaicīgiem romāniņiem.

Starp citu, laulība Jevgeņijai ir kaut kas abstrakts un nepastāvošs, tāpēc viņa drīzāk izvēlēsies karjeru, nevis ģimeni un bērnus.

 

Alla 

Alla tulkojumā no gotu valodas nozīmē “cita”. Speciālisti šo vārdu saista ar Aunu. Tieši šī zīme savas aizbilstamās apvelta ar impulsīvu un neparedzamu temperamentu.

Vārda Alla īpašniece ir enerģiska un populāra dāma, kura vienmēr būs uzmanības centrā. Tajā pašā laikā šī sieviete ir kaprīza un prasīga, tāpēc dusmojas, ja kaut kas nenotiek pēc plānotā scenārija.

Lasi vēl: Jauns mēness 6,7,8 jūlijs: trīs spēcīgas dienas. Ko šajā dienā labāk nedarīt

Mīlestībā Allai patīk eksperimenti. Tomēr viņa bieži sastopas ar garlaicīgiem un emocionāli vēsies vīriešiem, tāpēc atkal un atkal ir spiesta mainīt partnerus. Šīs sievietes sirdi var iekarot tikai tas, kurš regulāri viņai sagādā negaidītus pārsteigumus.

 

Leave a Comment