3 zvaigžņu zīmes šajā vasarā piedzīvos tā saukto ”zelta mākoņa veiksmes lietu”

Vasara oficiāli sākās ar saulgriežiem 20. jūnijā, vēstot par garu saulainu dienu atnākšanu un atjaunotu enerģiju, kas ir labvēlīga visām zīmēm. Šis gadalaiks bieži asociējas ar laimi un optimismu, taču dažas zīmes var sagaidīt īpaši labvēlīgu periodu.

Ja vēlaties izpētīt veiksmes un laimes sfēru, apsveriet divas zvaigžņu “labvēlīgās planētas”, no kurām visietekmīgākā ir jautrā planēta Jupiters.

Šis spēcīgais debesu ķermenis valda pār veiksmi, pārpilnību un optimismu, un tā pozīcija cilvēka dzimšanas kartē parāda, kurā dzīves jomā var izpausties labklājība.

Jupiteram ir sava veida kosmisks spēks, kas līdzīgs karaļa Midasam: apstākļi mēdz būt labvēlīgi, kad šī planēta atrodas. Ja Jupiters atrodas jūsu pusē, palielinās izredzes veiksmīgi atspēlēties pēc aprēķināta riska.

Tā kā Jupiters ir izcilas veiksmes planēta, to pavada vēl viens labvēlīgs debess ķermenis, kas var izplatīt jūsu dzīvē pozitīvu enerģiju: burvīgā Venera.

Bieži vien ar romantiku un attiecībām saistīta Venera pārvalda arī bagātības, greznības un vērtības aspektus.

Visur, kur Venēra atrodas jūsu dzimšanas kartē, tā sniedz salduma un harmonijas pieskārienu, palīdzot piesaistīt jūsu dzīvē bagātīgas svētības ar savu valdzinošo šarmu.

Nākamajā sezonā visiem būs labvēlīgi laiki, bet dažas laimīgās zvaigžņu zīmes priecēs veiksmi visas vasaras garumā.

Sekojiet līdzi Jupitera un Veneras kustībām, jo ​​to ietekme var nest negaidītas iespējas un priecīgus mirkļus. Aptveriet šo planētu pozitīvo enerģiju un ļaujiet to debesu šarmam vadīt jūs uz labklājības un laimes pilnu sezonu.

Noskaidrosim, kuras divas zīmes ir laimīgo vidū…

Dvīņi

Jupiters, labklājības planēta, nesen maijā sāka savu gadu ilgo uzturēšanos jūsu zīmē, vēstot par īpaši veiksmīgu vasaru. Šis ir īstais laiks, lai pielietotu ticību un paļaušanos, ka apstākļi būs jums labvēlīgi.

Jupitera optimistiskā un dāsnā enerģija ir jūsu pusē, padarot iespējas pieejamākas un piepildot jūs ar mistisku sinhronitātes sajūtu. Šovasar sekojiet mantrai “lēciens un tīkls parādīsies”.

Viens no gada labvēlīgākajiem un patīkamākajiem laikiem tev pienāks vasaras pēdējā nedēļā, kad 14. septembrī Jupiters tavā zīmē veidos labvēlīgu trijnieku ar starojošu Venēru.

Lasi vēl: Nedariet šo 12.jūlijā, lai problēmu gūzma jums nekristu virsū un neveiksmes nevajātu

Šī divu labvēlīgo planētu savienojums jūsu dzimšanas diagrammas spēcīgajos sektoros sniegs jums uzmundrinošu iespēju un savienojuma sajūtu.

Izmantojiet šo kosmisko svētību, lai sekotu saviem sapņiem un ambīcijām. Ļaujiet Jupitera ekspansīvajai enerģijai un Veneras šarmam vadīt jūs sezonā, kas pilna ar priecīgiem mirkļiem un apburošiem pārsteigumiem.

Nākošās veiksmīgās zvaigžņu zīmes skaties lasot tālāk

Leave a Comment