3 zvaigžņu zīmes šajā vasarā piedzīvos tā saukto ”zelta mākoņa veiksmes lietu”

Lauva

Baumas ir patiesas: šovasar tavā zīmē parādīsies retrogrāds Merkurs. Tomēr pat tā jauktie signāli un palēninājumi nenovērsīs labās vibrācijas, kas nāks pie jums.

Pirmkārt, plaukstošā planēta Jupiters visu vasaru pavadīs jūsu vienpadsmitajā mājā, kas dabiski saistīta ar veiksmi, cerībām un vēlmēm. Turklāt graciozā Venera izgaismos tavu zīmi no 11. jūlija līdz 4. augustam, piešķirot tev īpašu šarmu un atvieglojot sev vēlamā piesaisti.

19. jūlijā, kad Venera pāries tavā zīmē, tā veidos harmonisku Likteņa Ziemeļu mezgla aspektu, solot aizraujošus piedzīvojumus un gludus savienojumus. Jūs sajutīsiet patīkamu sinhronitātes sajūtu, it kā viss būtu ideāli sakārtots.

Pēc divām dienām Venera veidos pozitīvu aspektu ar bagāto Jupiteru, ienesot būtisku optimismu un pozitīvas vibrācijas jūsu nākotnes izredzēm.

7. augustā Saule tavā zīmē atkārtos šo harmonisko aspektu ar Jupiteru, kas tev atnesīs daudz labvēlīgu un priecīgu mirkļu.

Aptveriet šo kosmiskās labvēlības periodu, Lauva. Ļaujiet šo debesu ķermeņu saskaņojumam vadīt jūs, lai piepildītu jūsu vēlmes un maksimāli izmantotu iespējas, kas jums rodas. Šī vasara tev solās būt izaugsmes, prieka un labklājības sezona.

Kura ir nākošā laimīgā?

Svari

Laimīgais Jupiters visu vasaru pavada jūsu devītajā mājā, kas ir saistīta ar piedzīvojumiem, izpēti un likteni. Šis ir īstais laiks, lai pārliecinātos un izmantotu katru iespēju, kas jums rodas.

Ar šīm labvēlīgajām pazīmēm šī vasara būs optimisma laiks, paplašinot redzesloku un ticot, ka riskēt var būt izdevīgi.

Viens no nozīmīgākajiem brīžiem pienāks 14. septembrī, kad Jupiters veidos labvēlīgu triju ar tavu kosmisko valdnieku Venēru.

Šis divu labvēlīgo planētu izvietojums šādos jūsu astrālās diagrammas stimulējošajos apgabalos sniegs jums apreibinošu maģijas un universālas harmonijas sajūtu.

Lasi vēl: Kura suņu šķirne ir piemērotākā tavai zvaigžņu zīmei. Nenovērtē šo faktoru par zemu, izvēloties četrkājaino draugu!

Runājot par Venēru, nav nekā aizraujošāka kā vērot, kā jūsu valdošā planēta atgriežas mājās jūsu zīmē, kas notiks vasaras pēdējā mēnesī. Sākot ar 29. augustu, apburošā Venera izgaismos tavu auru ar neatvairāmu kārdinājumu, atvieglojot visu savu dziļāko vēlmju piepildījumu.

Pieņem šo periodu, Svari. Izmantojiet Jupitera piedzīvojumu enerģiju, lai izpētītu jaunas iespējas un ļautu Veneras šarmam vadīt jūs mērķu sasniegšanā.

Šī vasara solās būt izaugsmes, azarta un sapņu piepildījuma laiks.

Leave a Comment