3 zodiaka zīmes, kurām diemžēl zvaigznes sola janvāra vidū daudz nepatikšanu

Zvaigznes janvāra vidū šīm konkrētajām zodiaka zīmēm sola grūtu laiku. Šis periods jums būs grūts un problemātisks visos iespējamajos veidos un jums nāksies ar to tikt galā. 

Mīlestības enerģija nepavada mūs visu laiku. Un tas ir labi. Tāpēc vienā reizē cilvēkam liekas, ka viņš ir gatavs apskaut un skūpstīt visu pasauli, un apkārtējie atbild tāpat, savukārt citreiz jūt pagrimumu, un attiecības – draudzīgas vai romantiskas – neturas kopā.

Auns

Auns, kurš ir attiecībās, periodiski pieķers sevi negatīvām emocijām pret savu partneri. Turklāt pat lietas, kas iepriekš izraisīja pozitīvas sajūtas, sāks kaitināt. Pretenzijas un pastāvīga neapmierinātība loģiski novedīs pie strīdiem.

Konfliktu laikā parādīsies nepārprotamas problēmas, kas situāciju tikai pasliktinās. Vienīgais veids, kā izvairīties no sliktas atmosfēras mājās un šķiršanās, ir kontrolēt savus impulsus un atcerēties, ka katram ir savi trūkumi, un strīdīgs brīdis var tikt atrisināts mierīgā ceļā.

Lasi vēl: 54 gadu vecumā mūžībā devies visu iemīļotais aktieris; viņš kļuva slavens jau 8 gadu vecumā

Auniem-vientuļniekiem janvārī labāk uz randiņiem neiet. Romantiskas tikšanās sagādās vilšanos un kļūs par laika izšķiešanu – saziņa ar pretējo dzimumu labākajā gadījumā neizdosies, sliktākajā gadījumā beigsies uz saspringtas nots.

 

Nākošās divas zodiaka zīmes skati tālāk

Leave a Comment