54 gadu vecumā mūžībā devies visu iemīļotais aktieris; viņš kļuva slavens jau 8 gadu vecumā

54 gadu vecumā mūžībā devies visu iemīļotas aktieris un bērnu elks. Slavens viņš kļuva jau 8 gadu vecumā. Diemžēl viņš tika atrasts savās mājās jau miris. 

Mūžībā aizgājis veselas amerikāņu pusaudžu paaudzes iemīļots aktieris. Ādams Ričs tika atrasts savās mājās Losandželosā.

Aktieris kļuva slavens 8 gadu vecumā. Tagad kļuva zināms, ka viņš ir aizgājis mūžībā. Ādama ģimenes locekļi ziņoja, ka mākslinieks miris savās mājās Kalifornijā. Tiesībsargājošo iestāžu avoti apstiprināja skumjo ziņu – viņi apmeklēja Riča māju un atrada viņu mirušu. Policija apliecināja, ka viņa nāve nav noziedzīga.

Lasi arī: Nekad nesaki bērnam šādus vārdus, ja nevēlies sabojāt viņa dzīvi

Ādams dzimis 1968. gadā parastā ģimenē. Viņa karjera sākās, kad viņš sāka mācīties aktiermākslu Četsvortas vidusskolā, kuru absolvēja daudzas Holivudas zvaigznes.

 

Panākumi viņam radās pēc tam, kad 70. gadu beigās viņš ieguva lomu ABC komēdijā “Astoņi ir gana”. Seriāls stāstīja par daudzbērnu vecāku dzīvi Sakramento, kuri izaudzināja astoņus bērnus ar spēcīgiem raksturiem.

Kā piesaistīt veiksmi Melnā ūdens truša gadā: pieci noteikumi

Ādams bija narkotisko vielu lietotājs. Kad viņam bija 14 gadi, viņš izmēģināja marihuānu un 17 gadu vecumā nolēma pamest vidusskolu. 1991. gadā viņš tika arestēts pēc tam, kad izsita aptiekas logu, lai nozagtu preparātus.

Tad aktieris Diks Van Patens, kurš spēlēja viņa tēva Toma Bredforda lomu filmā “Astoņi ir gana”, iemaksāja par viņu drošības naudu. 1992. gadā jaunietis iestājās narkotiku rehabilitācijas programmā.

Lasi vēl: Svētdien, 8. janvārī nelaime notikusi kādā ciemā Latvijā, kur cilvēki iekšā akā pamanījuši cilvēku

2003. gadā Ādams tika arestēts par braukšanu dzērumā. Viņš gan apsūdzības noraidīja, sakot, ka pēdējos desmit gadus nav lietojis alkoholu un nelegālās vielas.

 

Arī interesanti: Kuru zodiaka zīmju pārstāvjus slavenā Džūna sauca par īpaši laimīgiem un ilgdzīvotājiem / simtgadniekiem

 

Leave a Comment