3 zodiaka zīmes, kurām diemžēl zvaigznes sola janvāra vidū daudz nepatikšanu

Strēlnieks

Strēlniekiem – pāros un vientuļniekiem – par aktivitāti janvārī tiks iekasēta maksa. Zīmes pārstāvji sāks kaismīgi izpausties un vienlaikus centīsies ievilkt savus mīļos savā ritmā, nerēķinoties ar to, ka viņi vēlas pārvietoties savā tempā.

Šāda mīļotā vai potenciālā partnera pretestība ne tikai sarūgtinās Strēlnieku, bet arī novedīs pie vieglas trauksmes stadijas. Zīmes pārstāvjiem šāda uzvedība ir viņu rūpju un izejošās iniciatīvas noraidīšana.

Kategoriskās iekšējās attieksmes dēļ Strēlniekam būs grūti veidot komunikāciju, arī tādu, kas vērsta uz romantiku. Viņu gadījumā jums jācenšas ar savu spiedienu neiznīcināt jau pastāvošo savstarpējās sapratnes un līdzjūtības līmeni.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīri būs maigi un gādīgi, bet janvāra vidū viņu pieklājība netiks novērtēta. Turklāt kādam šķitīs, ka šāda uzvedība ir nepatiesa, tāpēc zīmes pārstāvji tiks turēti aizdomās par glaimiem.

Kas ir saprotami, jo parasti Ūdensvīri vairs nav orientēti uz savām interesēm – rūpes par citiem viņiem ir vairāk izņēmums nekā likums.

Lasi vēl: Svētdien, 8. janvārī nelaime notikusi kādā ciemā Latvijā, kur cilvēki iekšā akā pamanījuši cilvēku

Tomēr mēneša enerģija radīja brīnumu, kas diemžēl izgāja no sinhronizācijas ar mīlestības līniju. Šāda neatbilstība kādā brīdī kaitēs Ūdensvīram, un viņi sacelsies. Uzkrātā neapmierinātība izraisīs strīdu ar mīļoto vai traucēs sazināties ar cilvēku, kas viņiem patīk.

 

Leave a Comment