13.aprīlī 3 zodiaka zīmēm sāksies patiesā veiksmes svītra; visas problēmas paliks aiz muguras

Viņi saka, ka cilvēka liktenis, ir kā, piemēram, zebra – svītrains. Astrologi nevar nepiekrist šim apgalvojumam, jo ​​viņi precīzi zina, kad tai vai citai zodiaka zīmei būs baltā jeb veiksmes svītra.

Piemēram, 13. aprīlī zvaigznes neticami atbalstīs trīs laimīgos, tieši viņiem ir lemts sākt dzīvot jaunā veidā. Šīm trīs zvaigznāju zīmēm sāksies laimīgākais periods šajā gadā.

Kuras būs šīs laimīgās zodiaka zīmes?

Auns

Auni sapratīs, ka ir pārvarējuši vēl vienu lielu šķērsli savā ceļā un ir gatavi spert soli uz priekšu gaišākai nākotnei. Spēka būs daudz, enerģija pārņems Auna apziņu, un tāpēc sāksies trakas veiksmes, laimes un pozitīvā sērija.

Laimīgo Aunu dzīvē beidz pienāks laiks atslābināties un izbaudīt visus dzīves jaukumus. Jums dzīve šajā posmā piedāvās daudz jaunumus, kuri jums ļoti ies pie sirds.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram nāksies nedaudz attālināties no miegainības, tu jau ilgu laiku esi bijis kaut kādā ziemas miegā, tāpēc dzīve sāka paiet garām. Ir pienācis laiks mosties, lepni izplest spārnus un lidot augstu virs savām problēmām – tagad tev noteikti izdosies!

Lasi vēl: Vaikule nebaidās pateikt visu ko domā un “sadod” Putinam un viņa līdzgaitniekiem

Iekarot ūdensvīra sirdi var ar glaimiem, mīļumu un uzslavām. Mīlestība uz glaimiem nozīmē, ka Ūdensvīram pastāvīgi jāatrodas uzmanības centrā.

 

Nākošo laimīgo zodiaka zīmi skaties lasot tālāk

Leave a Comment