“Kāds bijušais tu esi pēc savas zodiaka zīmes?”; Noskaidro to un uzzini par sevi ko jaunu

Jūsu zodiaka zīme var daudz pateikt par jums. Piemēram, kur jums patīk pavadīt savu pirmo randiņu, kur randiņā pieļaujat kļūdas, kādā zodiaka zīmē jūs visbiežāk iemīlaties utt.

Jūsu zodiaka zīme var arī izgaismot to, kā jūs rīkojaties pēc šķiršanās. Mēs nedaudz parunāsim par to, kāds tu esi bijušais. Vai tu esi biedējošs bijušais kā Skorpions?

Vai arī jūs esat Ūdensvīrs, kurš nekad neatskatās atpakaļ? Jūs varat būt arī Zivis, kas vēlas draudzēties ar savu bijušo. Jūs uzzināsiet, kā katra zodiaka zīme reaģē uz attiecību beigām. Ja jūs šeit neatpazīstat sevi, jums, iespējams, vajadzēs padomāt vēlreiz.

AUNS

Katram no taviem bijušajiem tev pietrūkst, jo tagad viņi saprot, ko patiesībā zaudēja, šķiroties ar tevi. Jūsu bijušajam mīļotajam pietrūkst jūsu impulsīvā rakstura, jūsu mežonīgās dzīves un pārliecības.

Jūs esat tas, kurš ir atbildīgs par jūsu attiecībām, un, ja jums patīk vīrietis, jūs noteikti izdarīsit pirmo soli. Kad kāds ar tevi šķiras, tu nejūties tik skumjš.

Jūs esat sarūgtināts tikai tāpēc, ka ir ievainots jūsu ego, un jums nav ne jausmas, kāpēc šis cilvēks vairs nevēlas būt kopā ar tik brīnišķīgu cilvēku kā jūs. Jūs nolemjat doties uz aklo randiņu neilgi pēc šķiršanās, lai pēc iespējas ātrāk novērstu domas no iepriekšējā partnera.

 

VĒRSIS

Pēc šķiršanās jūs un jūsu bijušais bieži turpina būt draugi. Jūs esat ļoti stabils un vienmēr virzāties uz priekšu, tāpēc, kad saprotat, ka attiecības nedarbojas, vai ja jūtat, ka nevarat pavadīt atlikušo dzīvi kopā ar šo personu, jūs tās vienkārši pārtraucat.

Ja paliksi draugos ar savu bijušo, tu viņu sāpini, jo viņš vienmēr šaubīsies, vai tu viņam dosi otru iespēju. Ja jums tik ļoti rūp jūsu bijušais, jums vajadzētu ļaut viņam aiziet, jo jūs viņu sāpināsit tikai tad, ja turpināsit satikties pēc šķiršanās. Pēc šķiršanās jūs krāsojat matus citā krāsā un pārkārtojat dzīvokli, jo jums ir nepieciešams no jauna.

Jūsu bijušais alkst jūsu uzņēmuma, jo jūs izvēlaties labākos restorānus, bārus un filmas.

 

DVĪŅI

Jūsu divējāda daba un harizma padara jūs par ideālu kandidātu pagaidu attiecībām. Jāsaglabā miers un jācenšas domāt savādāk, jo reizēm labāk ir pārtraukt attiecības un meklēt kādu citu. Kad esat atkal kopā ar savu bijušo, šķiet, ka esat jau divas reizes izlasījis grāmatu un precīzi zināt, kas notiks.

Pēc šķiršanās jūs vēlaties runāt ar draugiem par terapiju, lai labāk izprastu situāciju. Jūs vislabāk atpūšaties, kad jūs ieskauj daudz mīlestības un verbālu apliecinājumu. Visticamāk, ka pēc šķiršanās jūs satiksieties ar savu bijušo, lai uzzinātu, kā viņam klājas bez jums, taču jums patiešām vajadzētu koncentrēties uz rūpēm par sevi un pieņemt, ka šīs attiecības ir lemtas neveiksmei.

Jūsu bijušajam partnerim trūkst humora izjūtas un inteliģences.

 

 

VĒZIS

Jūsu jūtīguma dēļ jums ir ļoti grūti pārdzīvot šķiršanos. Jums ir laba sirds, jūs vienmēr esat blakus un esat plecs, uz kuru balstīties.

Kad kāds pārbauda tavu ticību un lojalitāti, tas trāpa tieši tur, kur tev sāp visvairāk. Pēc šķiršanās jūs pastāvīgi pārbaudāt sociālo mediju platformas, lai noskaidrotu, vai jūsu bijušais ir aizgājis un satiekas ar kādu citu.

Jūs galu galā to bloķējat, vienlaikus mēģinot virzīties uz priekšu un izvairīties no saskares ar to. Jūsu bijušais saka, ka viņam pietrūkst jūsu vieglās dzīves un tā, kā jūs skatāties uz dzīvi pozitīvi.

 

LAUVA

Tā kā jūs satikāties ar kādu, kurš nav tik skaists kā jūs, tagad jūs par to jūtaties nedaudz aizvainots un sarūgtināts.

Jūs šim vīrietim veltāt daudz pūļu un enerģijas, palīdzot viņam atrast ideālos matus, uzvalku un zobu pastu, un tagad kāds cits būs ļoti apmierināts ar rezultātu. Jūs esat godīgs cilvēks, kurš nespēlē spēles. Kad jūsu attiecības ir beigušās, jūs mēģināt saglabāt mieru un palikt draugos ar savu bijušo.

Lasi vēl: “Mūžībā aizgājis slavens kinorežisors un aktieris”; Viņš ilgstoši cīnījās, mums ļoti žēl

Pēc kāda laika jūs saprotat, ka tas bija slikts lēmums, un pārtraucat visas attiecības ar šo personu.

Ja tu nevari tikt pāri savam bijušajam un joprojām jūti pret viņu, tu atriebsies, parādot viņam, cik daudz viņam pietrūka. Iespējams, pēc 10 gadiem jūs nolemjat viņam parādīt, cik veiksmīgi jūs esat, uzaicinot viņu uz filmas pirmizrādi, kurā jūs spēlējat galveno lomu. Jūsu bijušajam noteikti pietrūks jūsu enerģijas, harizmas un prieka, ko jūs sniedzat pasaulei.

Turpini lasīt, faktus par pārējām zodiaka zīmēm, nākošajā lapā

Leave a Comment